Bilderna på Kim Kardashian oroar fansen.
Bilderna på Kim Kardashian oroar fansen. Vi vill varna känsliga läsare. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Fansens oro efter bilderna på Kim Kardashian: "Det har gått för långt"

De nya bilderna på Kim Kardashian har fått fansen att bli rejält oroade över hur det står till med Kim. "Det har gått för långt nu" och "Jag blir orolig över henne" är några reaktioner. Vi vill varna för att denna text kan vara triggande för känsliga läsare.


Entreprenören Kim Kardashian, 41, är en av världens mest kända kvinnor. På Instagram har hon nästan 330 miljoner följare, och varje steg hon tar övervakas minutiöst av paparazzifotografer, fans och följare.

I slutet av juni blev både både Kim och systern Khloé Kardashian, 38, omskrivna för sin stora utseendeförändring. De ryktas nämligen ha tagit ut sina rumpimplantat, något som då Nyheter24 skrev om.

Nu Kim ännu en gång uppmärksammats för sin utseendeförändring – och fansen har nu blivit rejält oroade. Kim har gått ner väldigt mycket i vikt, och på nya bilder på stjärnan ser hon magrare ut än någonsin.

Nya bilderna på Kim Kardashian oroar fansen. Bildkälla: Stella Pictures.
Kim Kardashian sommaren 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Fansens oro: "Det har gått för långt nu"

På Instagram la Kim relativt nyligen ut en serie bilder som även de väckte starka reaktioner från följarna. I kommentarsfältet lyder några av de oroade kommentarerna såhär:

"Du har gått ner för mycket"

"Det har gått för långt nu"

"För mager nu. Saknar dina kurvor"

"Vart tog Kim vägen? Jag ser bara ben"

"Hon ser inte frisk ut längre"

"Kim är för smal nu, jag blir så orolig över henne"

Kim Kardashians egna ord om vikten

Kim började gå ner i vikt för att komma i Marilyn Monroes gamla klänning på Met-galan i våras. I en intervju med Allure berättade Kim att hon gick ner i vikt under övervakning av en näringsexpert och en personlig tränare.

– Om jag hade svultit och gjort något ohälsosamt hade jag sagt det. Det är självklart inget bra budskap, sa Kim till tidningen.

Kim Kardashian i New York sommaren 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Närståendelinjen – stöd för dig som står nära någon med ätstörning

Behöver du som närstående stöd? Ring frisk & fris hjälplinje och prata med en person som har egen erfarenhet av att vara närstående till någon drabbad av en ätstörning.  

Telefonnummer 0200 – 125 085.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

2 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.