Alexandra Torgrip och Nils Einar Grönberg
Alexandra Torgrip skriver om sorgen och saknaden efter pojkvännen Einár. - Foto: Instagram/alexalexandras. Bilden är ett montage.

Alexandra Torgrips gripande ord om Einár: "Kan inte krama dig..."

Snart ett år har passerat sedan den svenska rapparen Nils "Einár" Grönberg mördades i Stockholm. Nu berättar Einárs flickvän Alexandra Torgrip om den oerhörda saknaden och sorgen.


Den 21 oktober 2021 sköts rapstjärnan Nils "Einár" Grönberg till döds i ett bostadsområde i Hammarby Sjöstad, dit han nyligen hade flyttat. 

Mordet på Einár skakade hela Sverige och han sörjs av sin familj, vänner, fans och flickvännen Alexandra Torgrip, 20.

Einár blev bara 19 år gammal. Mordet på Einár är ännu inte uppklarat. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Einár och flickvännen Alexandra blev ett par för nästan sex år sedan. På Instagram har Alexandra berättat om den där dagen. Den dagen man aldrig glömmer. 

"För snart 6 år sedan träffade jag Nils Grönberg. Det var en sommardag hos min tjejkompis. Den dagen hade jag ingen aning om vad han en annan dag skulle betyda för mig. Den dagen hade jag ingen aning att han skulle bli min bästa vän som jag tillslut blev löjligt kär i. Den dagen hade jag ingen aning om att vi skulle tillbringa varje dag och göra allt tillsammans", skrev hon och fortsatte:

"Den dagen hade jag ingen aning om att vi skulle växa ihop och bli som en. Men framförallt den dagen hade jag ingen aning om att jag en dag skulle förlora honom".

Alexandra Torgrip och Einar i Dubai tillsammans. Bildkälla: Instagram/alexalexandras

I början av juni släpptes fyra låtar med Einár postumt. I musikvideon till låten "Kolla mig i ögonen" var Alexandra med, och i videon fick vi bland annat se hur Alexandra tog på sig Einárs signaturkeps från Gucci.

Alexandra Torgrip i Einárs musikvideo till låten "Kolla mig i ögonen". Bildkälla: Youtube

Alexandra Torgrips gripande ord om Einár

Det har snart gått ett år sedan Einár mördades. För Alexandra är saknaden och sorgen fortfarande stor. Under söndagskvällen la hon ut en svartvit bild på sig själv och Einár. Till bilden skrev hon:

"Även fast du inte finns för mig att krama om på kvällarna längre så känner jag dig bredvid mig dygnet runt, vart jag än är. Tack för att du berikat mitt liv med din kärlek och din tillvaro och visat mig hur riktig kärlek känns. Vi saknar dig så galet mycket och tänker på dig konstant. För varje dag som jag inte träffar dig vet jag att jag kommer en dag närmare dig. Min skinande stjärnaaaa älskar dig så mycket", skrev Alexandra

Alexandra Torgrip skrev om sina känslor på Instagram Story. Bildkälla: Instagram/alexalexandras
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.