Jon Olsson och Janni Olsson Deler
Jon och Janni Olsson Deler skiljer sig. - Foto: Instagram/jannid. Bilden är ett montage.

Jon Olsson och Janni Olsson Delér skiljer sig: "Jättetufft"

Jon Olsson och Janni Olsson Delér skiljer sig nu. Paret går ut med ett offentligt uttalande där de berättar mer om hur de tog beslutet att gå skilda vägar efter 11 år tillsammans.


Jon Olsson och Janni Delér har varit ett par i 11 år, och på midsommarafton år 2018 så gifte sig paret i Marbella. De har två barn ihop – sonen Leon och dottern Leia. Men nu har Jon och Janni bestämt sig för att gå skilda vägar. På sociala medier berättar de om beslutet att skilja sig.

Jon Olsson. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det här är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigt under sommaren så bestämde vi oss för att inte vara ett par längre. Nu när allt sjunkit in hos oss bägge så tänkte vi att det var dags för att dela med oss av det här till alla er som har varit en del av vår resa", inleder de sitt gemensamma inlägg.

"Vi hade 11 fantastiska år ihop. Mycket äventyr, massor av kärlek, massa lyckliga och tuffa tider, och vi har skapat två fantastiska barn som vi bägge älskar mer än livet. Vi kommer alltid att älska varandra – bara på ett annat sätt. Vi har vuxit isär och vi tror att alla relationer kan förändras, så istället för att vara ett par så kommer vi vara en familj med massor av kärlek på ett annat sätt", skriver de vidare.

De avslutar sitt inlägg på Instagram med att skriva:

"Vi kommer alltid vara bästa vänner och kommer alltid vara en stor del av varandras liv. Inget annat har hänt, så det är ingen idé att spekulera. Vi tog beslutet tillsammans för ett tag sedan, och det känns som det bästa för oss, även fast det såklart också är jättetufft. Massor av kärlek från oss", skrev de vidare.

I kommentarsfältet stöttas Jon och Janni av sina vänner.

"All kärlek till er", skriver Vanessa Lindblad.

Både Sanna Guidetti, Linn Ahlborg, Margaux Dietz och Ida Warg har skickat hjärtan.

Janni Olsson Delér. Bildkälla: Stella Pictures.

Vi önskar Jon och Janni lycka till!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!