Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson ska bli föräldrar
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson ska bli föräldrar. Gudfar kan Ulf Kristersson bli. - Foto: Instagram/missmelinda_j. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs och E-Type: "Ulf Kristersson kan bli gudfar"

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson blir föräldrar i januari, en nyhet de glatt meddelade på Instagram tidigare i veckan. Men vem ska bli gudfar? Nu hintar Melinda och Martin om att det kan bli Ulf Kristersson.


Inte ett öga var torrt efter att familjehemsmamman och författaren Melinda Jacobs, 38, och artisten Martin "E-Type" Erikson, 56, gått ut och meddelat att de ska bli föräldrar.

"Livets största under. I januari blir vi en till!", skrev Melinda och Martin till en bild där de sitter i en gammal raggarbil, och Melinda stolt visar sin vackra bebisbula.

Följarna bombarderade paret med fina grattishälsningar, och många var det som skrev från botten av sitt hjärta till just E-Type. 

Detta då han i sitt sommarprat pratade om sin barnlängtan. Åren hade gått och han festade samtidigt som vännerna skaffade barn på löpande band. Själv stod han utan. 

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått, berättade han bland annat i sitt sommarprat.

Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson firade med Ulf Kristersson

Men i januari är det alltså dags för Melinda och Martin att bli föräldrar. Detta blir Melindas fjärde biologiska barn.

Melinda och Martin har umgåtts en del med Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, och på Instagram så delade Melinda en bild från sin födelsedag i början av maj. 

Då hade Martin överraskat Melinda med en båttur, och med till havs var Ulf Kristersson och hans hustru Birgitta Ed. Även konstnären Ernst Billgren var med under födelsedagsfirandet.

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson: "Ulf Kristersson kan bli gudfar"

I en intervju med Expressen fick Melinda och Martin nyligen frågan om deras vän Ulf Kristersson skulle kunna bli gudfar åt den kommande bebisen.

– Det är en mycket trevlig familj och man, svarade då Martin "E-Type" Erikson.

Melinda Jacobs var även hon något hemlighetsfull.

– Det vet man aldrig, men vi är inte riktigt där än, svarade Melinda Jacobs.

Melinda Jacobs var fostermamma åt "Lilla hjärtat"

Melinda Jacobs känner de flesta igen av en väldigt tragisk anledning. Hon var nämligen fostermamma åt den lilla flickan Esmeralda, som i tidningarna kom att kallas för "Lilla hjärtat".

Bara sju veckor gammal placerades Esmeralda hemma hos Melinda Jacobs. Detta då Esmeraldas biologiska föräldrar var missbrukare.

Esmeralda dog några veckor innan hon skulle fylla fyra. Bildkälla: Stella Pictures.

Tre år senare fick Esmeraldas biologiska vårdnaden över Esmeralda igen. Detta trots att de fortfarande missbrukade. Tio månader efter att Esmeraldas biologiska föräldrar tagit över vårdnaden så hittades Esmeralda död under fruktansvärda omständigheter.

Esmeraldas hemska öde skakade hela Sverige, och Melinda Jacobs har outtröttligt jobbat för att Lex lilla hjärtat ska gå igenom, något som Nyheter24 skrev om här.

Melinda Jacobs, Lilla hjärtats fostermamma och socialminister Lena Hallengren (S) berättar om Lex lilla hjärtat i Rosenbad den 2 februari 2022. Bildkälla: Jessica Gow/ TT Bild.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!