Steffo Törnquist var med om en olycka på höstkonferensen.
Steffo Törnquist var med om en olycka på höstkonferensen med Nyhetsmorgon. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild. Bilden är ett montage.

Steffo Törnquists utseendeförändring efter olyckan på konferensen

Steffo Törnquist var nyligen på höstkonferens för Nyhetsmorgon med bland andra Sofia Geite. Men kvällen slutade med en mindre olycka för Steffo, som tvingades konsultera läkare.


Det var tidigare i veckan som Steffo Törnquist, 66, var på en höstkonferens med Nyhetsmorgon-gänget. Ute i Fågelbro på Värmdö i Stockholm så slog de sina kloka huvuden ihop, och på Instagram berättade Steffo mer om konferensen där även Sofia Geite var med.

"Satan i gatan sickna bra idéer vi kommer på till NyMo-fredagarna i höstkonferens och rackabajsare på Fågelbro. Grabbarna ballade ur. Snart i en ruta nära dig", skrev han och visade en bild från konferensen där de precis avnjutit ett par glas rödvin i form av det välkända Black Stallion. 

Även en flaska Rom – Ron Zacapa från Guetamala närmare bestämt – stod framme på bordet.

Steffo Törnquists egna ord om olyckan på konferensen

Förutom vin, brainstorming och det goda samtalet så inträffade även något annat på konferensen, och Steffo tvingades uppsöka läkare.

"Stentuff konferens igår, tanke mot tanke, ord mot ord, stegrande hetta och decibel. Plötsligt ett hastigt och lite brutalt bett mot revben, tandjäveln flög ut ur oktogonen och läkare konsulterades. Nu fick jag en ny framtand, men teknikern icke nöjd: "en nyans för gul" väser hon. Återbesök kl 18. Adjö", skriver Steffo på Instagram och visar upp sin nya framtand från tandläkarstolen.

Niklas Strömstedts ord till Steffo efter olyckan

I kommentarsfältet peppas nu Steffo av vänner och bekanta.

"Söt!", skriver festfixaren Micael Bindefeld.

"Kan rekommendera guldtand!", skrev artisten Niklas Strömstedt, som själv har en guldtand.

Niklas Strömstedt rekommenderar guldtand. Bildkälla: Stella Pictures.

Flera av Steffos följare tyckte att han liknade Jack Nicholsons karaktär Jack Torrance i den klassiska kultfilmen "The Shining" från 1980. 

Några kommentarer löd: "Jag kom plötsligt att tänka på filmen "Shining" med Jack Nicholson", "Nu är du lik Jack Nicholson" och "Nästan lite Jack Nicholson över dig där".

– Here's Johnny! Jack Nicholson som Jack Torrance i filmen "The Shining". Bildkälla: Stella Pictures.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!