Alice Stenlöf gör Botox
Alice Stenlöf berättar nu att hon gör Botox i ansiktet. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Alice Stenlöfs ärliga erkännande om ingreppen: "Jag gör Botox"

Alice Stenlöf har tidigare öppet berättat att hon har gjort en bröstförstoring. Men det är inte det enda ingrepp som Alice har gjort. Nu avslöjar Alice att hon även gör Botox.


Influencerprofilen Alice Stenlöf, 26, har nästan en halv miljon följare på Instagram. På Youtube, där hon ofta delar med sig av sitt liv i sina populära vloggar, är hon uppe och nosar på nästan 180 000 prenumeranter. Förutom det så driver Alice det egna klädmärket A-DSGN.

I skrivande stund befinner sig Alice på surfresa i Bali, och därefter väntar tre månader i New York för Alice. Det är en flickdröm för Alice att äntligen få bo i "äpplet".

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Instagram/Stella Pictures.

Alice Stenlöf om bröstförstoringen

Många influencers – både svenska och internationella – har lagt sig under kniven för att förändra sina utseenden. Men inte alla är öppna med de ingrepp de har gjort. Nyligen skrev Nyheter24 om att Carolina Gynning, 43, har gjort en ny bröstoperation.

– Dom var jävligt dyra. Man är nöjd med sitt köp. Jag är nöjd, men jag kände ju direkt att dom hade kunnat vara dubbelt så stora. Men nu är det så här, berättade Carolina i sin podd "Gynning & Berg – hittar sig själva" som hon har med vännen Carina Berg, 44.

Vad Carolinas nya bröst kostade avslöjade hon inte, men Carolina har berättat att hon gjorde dom på Akademikliniken, och där kostar en bröstförstoring mellan 45 000 - 84 000 kronor.

Alice Stenlöf på Ellegalan tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Även Alice Stenlöf har opererat sina bröst större, något som hon gick ut och berättade om i september 2021. Under en frågestund fick Alice frågan om hon opererat brösten.

"Ja det har jag!", svarade då Alice.

Alice Stenlöf har förstorat sina bröst. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Alice Stenlöf: "Jag gör Botox"

Men att operera brösten är inte det enda ingreppet Alice har gjort. I sin senaste vlogg, som är inspelad på Bali, så avslöjar Alice att hon även gör Botox.

– Sa jag till er att jag har gjort Botox i käkarna? Gud det är så mycket, jag glömmer bort att prata med er, säger Alice i vloggen och berättar mer ingående om varför hon har valt att spruta in nervgiftet Botox.

Alice Stenlöf gör Botox. Bildkälla: Stella Pictures.

– Sedan jag började med Invisalign, en tandställning och så bettskena, så klämde jag undermedvetet ihop mina käkar så hårt varje natt att jag var helt öm när jag vaknade och kunde inte liksom käka mat för att det gjorde så ont från käken upp till skallen. Och jag hade huvudvärk och det var inte alls bra. Så för att jag inte skulle klämma ihop mina käkar så gick jag och gjorde Botox så att dom skulle slappna av, berättar Alice som är mer än nöjd med ingreppet då hon nu menar att hon slipper värk och ömhet av tandställningen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!