Kim Kardashian
Kim Kardashian svarar nu på kritiken. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashian möts av hård kritik: "Jag är förödmjukad"

Kim Kardashian blev ombedd att ge ett råd till kvinnor i karriären. Hennes tips? "Lyft på det jävla arslet och jobba". Kim möttes av massiv kritik efter sitt uttalande. Nu svarar Kim.


Det var i mars tidigare i år som Kim Kardashian, 41, hamnade i hetluften då hennes kommentar om att kvinnor borde "lyfta på arslet och jobba" möttes av hård kritik.

Kim Kardashians råd till kvinnor: "Lyft på arslet och jobba"

Kim intervjuades av tidningen Variety, och blev då ombedd att ge ett karriärråd till kvinnor.

– Jag har det bästa rådet till kvinnor på arbetsmarknaden. Lyft på ditt jävla arsle, gå upp och jobba. Det verkar inte som att någon vill jobba nu för tiden, sa Kim.

Kim Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Hennes tondöva uttalande väckte starka reaktioner världen över.

"Det är lätt att jobba när man jobbar för nöje och inte för överlevnad. När du kan ta semester eller en ledig dag när du känner för det, utan att oroa dig för att förlora ditt hem, eller gå hungrig, eller förlora dina barn eftersom du inte kan försörja dom", skrev en person.

"Det är säkert så att Kardashian-familjen jobbar hårt, och Kim jobbar nog hårdast av dom alla. Men det är svårt att ignorera de privilegier hon hade innan sin karriär. En känd, megarik pappa, ett nätverk i Los Angeles som inkluderade Paris Hilton när hon var som mest känd. Hennes uttalande är tondövt som bäst, kränkande som värst", skrev en annan.

"Jag tror att om du växte upp i Beverly Hills med extremt framgångsrika föräldrar i ett mindre slott...Så behöver ingen höra vad du tänker om framgång och arbetsmoral", skrev skådespelerskan Jameela Jamil.

Kim Kardashian möttes av massiv kritik efter sitt uttalande. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim Kardashians ord om kritiken: "Jag är förödmjukad"

I den senaste trailern för den nya säsongen av "The Kardashians" så pratar Kim och systern Khloé Kardashian, 38, om skandalen.

– Du såg all kritik jag fick efter intervjun med Variety?, säger Kim.

– Ingen håller med dig, svarar då Khloé.

– Jag är förödmjukad, och jag förstår varför folk blev upprörda, säger Kim i trailern.

Kim Kardashian kommenterar nu kritiken som riktats mot henne. Bildkälla: The Kardashians/Youtube/Hulu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!