Nu visar Sanna och John upp lyxköpet.
Nu visar Sanna och John upp lyxköpet. - Foto: sannaguidetti/Tiktok/Instagram

Första bilderna inifrån familjen Guidettis lyxvilla: "Herregud!"

John Guidetti har signat med AIK och familjen flyttar hem till Sverige efter flera år i Spanien. Nu visar Sanna Guidetti vad som i september kommer att bli familjens nya storslagna bostad.


I elva år har turturduvorna Sanna och John Guidetti bott utomlands med anledning av Johns karriär som fotbollsspelare. Familjen om fyra, Sanna, John och barnen Nellie och Mason har under de senaste åren bott på varmare breddgrader –  i Vitoria-Gasteiz i Spanien.

Men efter alla år är det dags för familjen att återvända hem till Sverige efter att John Guidetti signat med AIK.Paret har sedan tidigare haft en bostad i Sverige, en lägenhet på Södermalm i Stockholm. Men det är inte dit flyttlasset går i höst. 

Sanna Guidettis dröm går i uppfyllelse

Paret har tidigare i en intervju med Aftonbladet berättat att de köpt en villa i Nacka, i Stockholm. Då hade enbart Sanna sett huset.

Huset – eller rättare sagt den enorma villan är 400 kvadratmeter stor, har tio rum, pool på terrassen och en storslagen sjöutsikt. För den fick Guidetti betala 31 miljoner kronor.

"DRÖM! ses i september", skrev Sanna Guidetti på Instagram och visade bilder på det vackra huset tidigare i sommar.

Sanna Guidetti visar upp lyxvillan

Nu visar Sanna Guidetti upp villans insida likt ett öppet dockskåp – och lyxigt är det redan innan möblerna kommit på plats! Stora fönster som vetter ut mot sjön, en spiraltrappa och en kamin syns på Tiktok-klippet. 

Under klippet skriver Sanna: "ATT JAG OCH MIN FAMILJ SKA BO HÄR?!".

Flera följare instämmer att det är ett bedårande hus som Guidetti lagt vantarna på och kommenterar: "Herregud" och "När får jag flytta in?".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!