Rosanna Charles och Carolina Gynning
Rosanna Charles och Carolina Gynning hånglade på kändisbröllopet i Toscana. - Foto: Stella Pictures, Christina Kronér/TT Bild. Bilden är ett montage.

Rosanna Charles avslöjar intima stunden med Carolina Gynning: "En härlig..."

Det var på Felicé Jankells och Nils Thams kändistäta bröllop i Toscana som Rosanna Charles och Carolina Gynning fick tycke för varandra. Nu berättar Rosanna Charles mer om sin intima stund med Carolina Gynning.


Det är i podden "Två meter dumheter" som Rosanna Charles, 33, och Emilio Araya, 27, diskuterar sina fartfyllda somrar. Rosanna berättar då att hon var en av gästerna på Felicé Jankells och Nils "Nisse" Thams bröllop i Toscana.

Bröllopet mellan H&M-arvingen Tham och Annika Jankells och Thorsten Flincks dotter, skådespelaren Felicé Jankell, var en riktigt storslagen och påkostad historia.

– Som jag nämnde förra veckan så skulle jag iväg på ett hemligt bröllop. Det var så hemligt. Vilket man också får respektera, det var ju en del folk där och det var ett hett par som gifte sig. Så jag menar, media hade kunnat gå varma, säger Rosanna i podden.

Nils Tham och Felicé Jankell. Bildkälla: Stella Pictures.

Rosanna Charles berättar om Felicé Jankells och Nils Thams bröllop i Toscana 

Rosanna berättar att man fick lägga upp bilder på sig själv på sociala medier, och dom man var med men ingenting på det som skedde runtomkring.

– Det var tammefan det sjukaste jag har varit på i Europa. Vi var ju i Toscana i Italien. När vi landade hade vi bilar som hämtade oss och tog oss till villan där vi bodde. En sinnessjuk villa. Det var så vackert överallt. Det var vingårdar överallt. Det var det vackraste bröllopet jag har varit på. Det var så himla fint allting. Otroligt bra uppstyrt. The Mamas sjöng efter vigseln. Sen var det Alba August, Carola, Zara Larsson och Viktor Leksell som sjöng. Det var otroligt, berättar Rosanna.

Rosanna Charles. Bildkälla: Stella Pictures.

Rosanna Charles: Jag hånglade med Carolina Gynning

Rosanna Charles är nära vän med influencers som Sanna Guidetti och Bianca Ingrosso. Nu har Rosanna även en nyfunnen vän i form av skådespelaren och konstnären Carolina Gynning, 43.

– Det var en kärleksfylld och väldigt, väldigt rolig helg. Otroliga människor man träffade där. Jag har en nyfunnen kärlek, Carolina Gynning. Alltså skott tas. Otrolig person, säger Rosanna.

Emilio frågar senare om Rosanna fick ”kuk eller fitta” under bröllopet.

– Nej gud, det hånglades lite. Hånglade lite med Gynning. Hon är goals. Hela helgen var otrolig. Det var liksom en härlig liten kyss. Det tackar man väl inte nej till, säger Rosanna Charles i podden

Carolina Gynning. Bildkälla: Christina Kronér/TT Bild
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.