Isabella Löwengrip och Evin Ahmad
Evin Ahmad kommenterade på Isabella Löwengrips Instagrambild. - Foto: Christine Olsson/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Evin Ahmads känga till Isabella Löwengrip: "Jag blir kallad hora"

Isabella Löwengrip har i dagarna hyllat högerblocket, och la ut en bild på sig själv tillsammans med Ulf Kristersson. Nu går skådespelaren Evin Ahmad in och kommenterar på Isabella Löwengrips Instagram.


Det var under tisdagen som entreprenören Isabella Löwengrip, 31, satte ner foten. Hon menar att både hon själv och hennes följare har blivit trakasserade eftersom de röstat blått. 

"De har blivit kallade rasister, tappat följare, upplevt ett socialt obehag i sociala medier och i verkligheten samt fått hot. Även jag", skriver Isabella på Instagram och fortsätter:

"Jag är så less på att rösta rött skulle vara mer solidariskt, mer omtanke och kärlek. Mer intellektuellt. Röstar man blått är man egoistisk, kall, rasist och vill skapa klyftor i samhället", skriver Isabella Löwengrip.

I söndags la Isabella ut en bild på sig själv med Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, och bilden mötte både ris och ros i kommentarsfältet.

Hyllades av Paow, Lojsan och Victoria Silvstedt

Paulina "Paow" Danielsson som visat sitt stöd för Sverigedemokraterna genom åren skrev att "Allt detta som sd sagt i 10 år", influencern Lojsan Wallin kommenterade "Bra skrivet", influencerprofilen Isabella Jedler skickade klappande händer-emojis och modellen Victoria Silvstedt skrev "Safety first".

Andra följare skrev att de skulle avfölja Isabella då de var besvikna att hon hyllade Moderaterna, då de kommer att samarbeta med Sverigedemokraterna. Några av de besvikna kommentarerna i Isabellas kommentarsfält löd så här:

"En röst på M, L och KD är en röst på SD. Vilket du verkar glömma."

"Alla röster ni ger till de blåa ger SD mer makt. Det blir en fet unfollow på dig"

"En röst på M är i detta val en röst på SD. Det ska man vara väldigt medveten om."

Isabella Löwengrip mötte både ris och ros i kommentarsfältet. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Evin Ahmad kommenterar på Isabella Löwengrips Instagram

Skådespelaren Evin Ahmad, 32, som är känd från bland annat "Snabba Cash"-serien och "Vår tid är nu", valde under tisdagen att svara på Isabellas inlägg.

"Hej Isabella, tråkigt att höra att du eller någon annan blivit hotad. Det ska man inte behöva gå igenom. Jag vet hur du och dina följare känner. Det är därför jag sällan vågar uttrycka att jag röstar rött. Eller att jag är antirasist för att jag blir oftast kallad för hora, blatte, arab fitta etc, att jag ska åka hem och att jag inte har något här att göra. Enbart för att jag har en åsikt som handlar om att stå upp för dom som inte är lika priviligierade som du och jag är", skrev Evin.

Evin Ahmad menar att både hon själv och Isabella Löwengrip är privilegierade. Bildkälla: Stella Pictures.

Evin skriver också att hon skickade ett direktmeddelande till Isabella men inte fick något svar.

"Hoppas verkligen på att vi kan prata om det här du och jag så att du förstår att det finns större offer än du, jag och dina följare i vårt samhälle och att det här är inte ett narrative som är exklusivt för dig och dina vänner som röstat blått allt gott / Evin", skrev Evin.

Isabella Löwengrip har ännu inte svarat på Evin Ahmads kommentar.

Brita Zackari: "Blondinbella har en skev offerkofta"

Under onsdagen gick även tv-profilen Brita Zackari, 40, ut och kritiserade Isabella Löwengrips uttalande.

"Om vi bortser från det skeva i Blondinbellas offerkofta, kan vi kasta lite ljus på faktumet att hon framhåller TAPPAT följare som något hemskt som drabbar en?", skrev Brita på sin Instagram Story. 

Brita Zackari kommenterade även hon Isabella Löwengrips uttalanden. Bildkälla: Instagram/britazackari


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...