Tanbyklara, eller Klara Elvgren som hon också heter.
Tanbyklara, eller Klara Elvgren som hon också heter. - Foto: Stella Pictures

Tanbyklaras ord om pojkvännen: "Jag vet inte hur det här kommer gå"

Även våra influensers går igenom prövningar i sina förhållanden. Nu öppnar Klara Elvgren upp sig om en sådan i sin senaste vlogg.


Internet har nu under en tid spekulerat kring vem den lycklige är som fått Klara Elvgren, 32, på fall. Tidigare har Nyheter24 rapporterat om att den lycklige enligt rykten är Jhon Arboleda, 25. Det är dock inget som är bekräftat. Men oavsett vem det är - verkar Klara vara väldigt lycklig. 

Men alla förhållanden har sina toppar och dalar!

Klara Elvgrens nya video "Jag klarar inte av män" 

Det var under onsdagen som Klara la upp en video som har namnet "Jag klarar inte av män!!!" på sin Youtube-kanal. Där vi får höra att hennes pojkvän åkt på en så kallad "man cold". 

– Här uppe ligger en man, en man som är sjuk. När män är sjuka, alltså då är de döende, säger Klara när hon står och väntar på hissen. 

Hon beskriver sedan hur hon ska behöva multitaska och ta rollen som sjuksköterska. 

– Jag vet inte hur det här kommer gå, herregud alltså. 

Väl uppe i lägenheten verkar dock Klaras hemliga kärlek vara på benen, han ser till och med rätt välklädd ut. Så vi på Nyheter24 gissar att han mår bra under omständigheterna ändå och hoppas Klara slapp axla rollen som personlig sjuksköterska åt honom, och att de fick en trevlig kväll ihop. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!