Klara Elvgren
Klara Elvgren. - Foto: Stella Pictures.

Han pekas ut som Klara Elvgrens pojkvän

Klara Elvgren var nyligen iväg och spelade in programmet "FBOY Island", och nu ryktas det om att hon själv föll pladask för en av deltagarna.


Det var för cirka ett halvår sedan som det stod klart att streamingtjänsten HBO Max spelat in en ny realityserie vid namn “FBOY Island”. 

Programmet går ut på att tre kvinnor i sällskap med en grupp män åker till en tropisk ö. Hälften av männen är ”nice guys”, där för att hitta kärleken, medan den andra hälften är självutnämnda ”fboys”. De är ointresserade av långvariga relationer men mer intresserade av vinstpengarna.

Klara Elvgren är programledare för nya programmet. Bildkälla: HBO

Kvinnorna ska under programmets gång sedan dejta sig igenom utbudet av män, i hopp om att hitta kärlek. Samtidigt ska de försöka sålla bland vilka av männen som är “snälla” och vilka som är så kallade “fboys”. 

Konceptet skapade snabbt ramaskri ute i stugorna och fick sociala medier att koka, något som Nyheter24 tidigare rapporterat om.

En av de som reagerade var Paradise Hotel-deltagaren Moa Lindgren.

– Jag trodde verkligen att det skulle bli stopp med realityprogram där kvinnor kan råka illa ut. ”17 mördade kvinnor på 17 veckor”. Då passar det väl perfekt att lansera ett nytt program med gamla stereotyper där män bara ser kvinnan som ett objekt. 

Moa Lindgren. Bildkälla: Viaplay

Programledare för programmet är ingen mindre än Klara Elvgren som inte uttalat sig om att programmet skulle vara problematiskt utan mest verkar peppad på den nya produktionen. 

Men det många inte vet är att det nu sägs att Klara själv träffade kärleken under inspelningen – och flamman ska vara en av deltagarna. 

Han pekas ut som Klara Elvgrens nya flamma

Den lycklige är ingen mindre än deltagaren Jhon Arboleda. Detta avslöjades i sedvanlig ordning av Exonphbarb som för övrigt tycks ha en väldigt fin relation med Klara.

Inlägget. Bildkälla: Exonphbarb

Jhon är 25 år gammal och arbetar som personlig tränare. Han har även imponerande 75 000 följare på TikTok.

Huruvida Klara får avslöja någonting om relationen innan programmet – det är ännu oklart. 

FBOY Island Sverige är producerad av WBITVP Sweden. Exekutiva producenter är Annelies Sitvast och Christian Wikander. FBOY Island Sverige består av 10 avsnitt á 60 minuter.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev