Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson blir föräldrar i januari
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson blir föräldrar i januari 2023. Då föds parets första gemensamma barn. - Foto: Stella Pictures, Instagram/missmelinda_j

Melinda Jacobs avslöjande om graviditeten: "Skulle inte få fler barn"

Melinda Jacobs är nykär i pojkvännen Martin "E-Type" Erikson och paret väntar sitt första gemensamma barn. I nystartade podden "Familjärt" som Melinda har med vännerna John och Johan Valencia så berättar nu Melinda mer om sin graviditet och känslorna över att få barn igen.


Familjehemsmamman och författaren Melinda Jacobs, 38, har startat en podd tillsammans med John och Johan Valencia. John och Johan har på Instagram blivit kända under namnet PappaPappaDöttrar där de för sina 88 000 följare uppdaterar om sitt liv och vardag som pappor till döttrarna Miriam och Astrid.

Melinda Jacobs var familjehemsmamma åt Esmeralda

Melinda Jacobs blev känd för det svenska folket som familjehemsmamma åt flickan Esmeralda som bara var sju veckor gammal när hon placerades hos Melinda. Esmeraldas bägge föräldrar missbrukade.

När Esmeralda fyllt tre år så fick hennes biologiska föräldrar åter vårdnaden om Esmeralda. Detta trots att de bägge fortfarande missbrukade. 

Melinda Jacobs. Bildkälla: Sofia Ekström/SvD/TT Bild

Tio månader efter att Esmeralda hade flyttats till de biologiska föräldrarna så hittades hon död. Hon hade då dödats av sin biologiska mamma, som senare dömdes för dråp. 

Esmeralda hittades död den 30 januari 2020. Fallet skakade Sverige och i tidningarna kom Esmeralda att kallas för "lilla hjärtat".

Melinda Jacobs var fosterhemsmamma åt Esmeralda. När Esmeraldas biologiska föräldrar, som missbrukade, återfick vårdnaden så dog Esmeralda några veckor innan hon skulle fylla fyra. Bildkälla: Stella Pictures.

Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson blir föräldrar i januari

Idag är Melinda tillsammans med Martin "E-Type" Erikson, 57, och paret väntar nu sitt första gemensamma barn. Parets bebis är beräknad att födas i januari 2023.

Melinda var tidigare var gift med dansbandstrummisen Anders Hildeskog och senare med dansbandsartisten Lasse Lundberg. Melinda har sedan innan tre biologiska barn och flera fosterbarn.

Martin E-Type Erikson och Melinda Jacobs i "Efter fem". Bildkälla: TV4

I podden "Familjärt" berättar Melinda nu att hon inte hade tänkt att skaffa fler biologiska barn. Ett beslut som hon tog för många år sedan.

– Jag hade inte tänkt att jag skulle skaffa fler biologiska barn, utan skulle jag ha fler barn så skulle det vara placerade barn. Det hade jag bestämt för många år sedan, att det blir inga fler biologiska barn. Nu när det är så så är det så himla rätt, och det finns inget annat. Men det känns så speciellt och stort, en ny chans i livet. Det är jättejätteroligt, vi är så himla glada, berättar Melinda i podden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!