Tisdag 27 Sep
Stockholm

Carolina Gynning efter olyckan i hemmet: "Jävligt allvarligt"

Carolina Gynning efter olyckan i hemmet: "Jävligt allvarligt"
Carolina Gynning efter olyckan i hemmet: "Jävligt allvarligt". Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press och Instagram/carolinagynning

Carolina Gynning avslöjar nu att en olycka i hennes bostad har ställt till det rejält. "Den är jävligt allvarlig, kan jag säga", berättar den färgstarka skåningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Carolina Gynning, 43, har många järn i elden. 

Poddaren och konstnären är aktuell som skådespelare och roddar familjeliv vid sidan av den hektiska karriären. Nyheter24 har tidigare avslöjat hur mycket pengar den färgstarka skåningen tjänar – och det hårda slitet visar sig verkligen på hennes lönekonto. 

Olycka i Carolina Gynnings hem 

På Instagram delar hon flitigt med sig av bilder på hemmet. Foto: Instagram/carolinagynning

I en intervju med Aftonbladet där Gynning sätter plus på livet avslöjar hon dock att hennes liv har mötts av en rejäl motgång. 

Hon berättar att hon överlag är nöjd med sin bostadssituation och att hon bott in sig i hemmet, men att en sak skaver lite extra: 

– Okej.. det är ett litet minus för en vattenläcka som skedde i veckan. Det var jobbigt, men annars är mitt hem så gosigt och det känns så jag. Det är viktigt där man bor att man känner hundra procent att det är en själv, och att man trivs, säger hon till tidningen.

"Den är jävligt allvarlig"

Gynning förklarar sedan vidare att det har varit svårt att lösa problemet och att hon "knappt" lyckats lösa vattenläckan – trots att hon fått hjälp där man försökt dränera husgrunden. 

Och det verkar inte vara ett billigt kalas då till och med Gynning – vars plånbok inte ekar tom – medger att olyckan lett till att hon behövt betala "jävligt tråkiga pengar". 

När Aftonbladet tillslut frågar om det är en allvarlig läcka svarar Gynning: 

– Haha, ja, den är jävligt allvarlig, kan jag säga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.