Carolina Gynning efter olyckan i hemmet: "Jävligt allvarligt"
Carolina Gynning efter olyckan i hemmet: "Jävligt allvarligt" - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press och Instagram/carolinagynning

Carolina Gynning efter olyckan i hemmet: "Jävligt allvarligt"

Carolina Gynning avslöjar nu att en olycka i hennes bostad har ställt till det rejält. "Den är jävligt allvarlig, kan jag säga", berättar den färgstarka skåningen.


Carolina Gynning, 43, har många järn i elden. 

Poddaren och konstnären är aktuell som skådespelare och roddar familjeliv vid sidan av den hektiska karriären. Nyheter24 har tidigare avslöjat hur mycket pengar den färgstarka skåningen tjänar – och det hårda slitet visar sig verkligen på hennes lönekonto. 

Olycka i Carolina Gynnings hem 

På Instagram delar hon flitigt med sig av bilder på hemmet. Foto: Instagram/carolinagynning

I en intervju med Aftonbladet där Gynning sätter plus på livet avslöjar hon dock att hennes liv har mötts av en rejäl motgång. 

Hon berättar att hon överlag är nöjd med sin bostadssituation och att hon bott in sig i hemmet, men att en sak skaver lite extra: 

– Okej.. det är ett litet minus för en vattenläcka som skedde i veckan. Det var jobbigt, men annars är mitt hem så gosigt och det känns så jag. Det är viktigt där man bor att man känner hundra procent att det är en själv, och att man trivs, säger hon till tidningen.

"Den är jävligt allvarlig"

Gynning förklarar sedan vidare att det har varit svårt att lösa problemet och att hon "knappt" lyckats lösa vattenläckan – trots att hon fått hjälp där man försökt dränera husgrunden. 

Och det verkar inte vara ett billigt kalas då till och med Gynning – vars plånbok inte ekar tom – medger att olyckan lett till att hon behövt betala "jävligt tråkiga pengar". 

När Aftonbladet tillslut frågar om det är en allvarlig läcka svarar Gynning: 

– Haha, ja, den är jävligt allvarlig, kan jag säga.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.

Ger ut "sista boken" om mordet på Olof Palme

1 timme sedan
Mängder av böcker har skrivits om mordet på Olof Palme. Men nu kommer "den sista".

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

2 timmar sedan
Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.