Julia Franzén har alltid varit öppen med sina skönhetsingrepp
Julia Franzén har alltid varit öppen med sina skönhetsingrepp. - Foto: Pontus Lundahl/TT Bild, https://juliainhollywood.blogg.se/. Bilden är ett montage.

Julia Franzén ångrar skönhetsingreppet: "Mina ögon har försvunnit"

När Julia Franzén såg en bild på sig själv fick hon en chock. "Jag fick ett uppvaknande för nåt halvår sen när jag såg mig på bild. Jag såg inte klok ut", skriver Julia.


Tv-profilen Julia Franzén, 32, som vi känner igen både från "Bachelorette" och "Robinson" har alltid varit öppen med de skönhetsingrepp hon har gjort för att se ut som hon gör.

De operationerna har Julia Franzén gjort

– Ja, jag har ju gjort lite allt möjligt, både fillers och opererat mig, men jag känner att det är någonting jag står för och gärna pratar öppet om, så det får ni fråga hur mycket ni vill om, svarade Julia under en frågestund på Instagram i fjol.

Julia Franzén på Kristallen-galan i september 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia har själv berättat på Instagram att hon har opererat brösten och näsan, men hon gör även fillers och Botox på regelbunden basis. Förutom det gör hon även fransar, naglar, bryn, läppigmentering och laserhårborttagning. 

Tidigare var Julia känd för sitt blonda långa hårsvall – men det valde hon att klippa av nyligen. Mer om Julias nya frisyr kan du läsa här.

Julia Franzén före sina ingrepp. Bildkälla: Juliainhollywood.blogg.se

Julia Franzén om sin Botox och fillers: "Jag såg inte klok ut"

Men i helgen berättade Julia Franzén att hon hade gått alldeles för långt med sina fillers och Botox.

"Jag fick ett uppvaknande för nåt halvår sen när jag såg mig på bild. Jag såg inte klok ut. Framförallt när jag log. För mycket fillers framförallt i kinderna/under ögonen och läpparna. Men även hakan", skrev Julia.

Det går att injicera ett ämne som heter Hyalase som tar bort fillers. Men det är inte något som Julia vill göra då hon menar att det kan påverka hennes egna vävnad.

"Så sen den insikten har jag bara ”väntat ut tiden” att det ska försvinna av sig själv", skriver Julia vidare.

Julia Franzén höjer sedan ett varningens finger till de som använder sig av Botox och fillers, och skriver att det ofta är när man ler som det verkliga resultatet syns.

Julia Franzén berättar att hon fick ett uppvaknade efter att ha sett en bild på sig själv. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Julia Franzén: "Mina ögon har försvunnit"

"När man ska le; katastrof. Kan liksom inte röra ansiktet. Hakan blir gigantisk. Läpparna blir ojämna i leendet. Ögonen försvinner av all fillers under ögonen. Leendet kommer inte upp hela vägen på grund av att botox och fillers sätter stopp halvvägs", skriver Julia.

Julia berättar att hon gjort fillers för att ta bort ett streck under ögonen, men att hennes fillers sedan ramlade ner.

"Väldigt vanligt!! Så tömde jag. Men då blev det en grop istället som ni ser på bilderna. Då fyllde jag ut strecket. Sen dess har mina ögon "försvunnit" när jag ler och det ser väldigt bulligt och svullet ut", skriver hon.

Julia Franzén hamnade i en ond cirkel. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.