Ida Warg på Katrin Zytomierskas pimp and hoes-fest
Ida Warg gick på Katrin Zytomierskas pimp and hoes-fest - Foto: Stella Pictures, Instagram/katrinzytomierska. Bilden är ett montage.

Ida Warg gick på Katrins "pimp and hoes"-fest – nu agerar Ida Warg Beauty

Skönhetsmärket Ida Warg Beauty tar nu kraftigt avstånd från Ida Wargs agerande att gå på Katrin Zytomierskas skandalfest med temat "pimp and hoes". "Det här är något vi ser mycket allvarligt på", skriver företaget.


När Katrin Zytomierska i helgen firade sin 45-års fest så hade hon valt temat "pimp and hoes". Gästerna kom utklädda till prostituerade eller hallickar, och på plats fanns bland andra Magdalena Graaf, Daniel Paris och Puma Swede. 

Även Katrins ex-pojkvän Bingo Rimér, 47, anlände till festligheterna tillsammans med flickvännen Julia Franzén, 32. Med sig hade de också Bingo och Katrins söner Ringo, 12, och Rambo, 9, som var utklädda till prostituerade kvinnor. 

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med barnen Ringo och Rambo. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

I ett videoklipp som Julia Franzén la ut på sin Instagram Story hördes barnen säga att de var "horor".

Klippet spreds som en löpeld på sociala medier, och både Katrin, Bingo och Julia har gått ut med offentliga ursäkter efter sitt agerande på festen.

Ida Warg en av gästerna på Katrins "pimp and hoes"-fest 

En annan känd profil som gick på Katrins "pimp and hoes"-fest var influencerprofilen Ida Warg, 35. 

Ida Warg på Katrin Zytomierskas "pimp and hoes"-fest. Bildkälla: Instagram/katrinzytomierska

Ida Warg möttes av en hatstorm efter att hon deltog på festen, och Bloggbevakning var först med att uppmärksamma att Ida Warg bara några dagar innan hade gått på ett event mot trafficking.

Även Ida Warg gick ut med en offentlig ursäkt efter att hon deltagit på festen.  

"Jag vill verkligen förtydliga att jag inte under några omständigheter vill stödja eller normalisera trafficking utan tvärtom. Det är fruktansvärt och jag kommer att fortsätta både betala, stödja och uppmuntra er till att stödja en organisation som jobbar dagligen med det här. Jag hoppas ni förstår att varken jag eller någon annan på festen ville göra någon sårad eller normalisera något så hemskt", skrev Ida bland annat.

Ida Warg gick ut med en ursäkt på sin Instagram. Bildkälla: idawarg/Instagram

Ida Warg Beauty: "Mycket allvarligt" 

Ida Warg har nu valt att låsa sitt Instagramkonto. Men det slutar inte där. 

Ida Warg är delägare i skönhetsmärket Ida Warg Beauty, och de senaste dagarna har deras Instagram bombarderats av upprörda kommentarer. 

En person menade att Ida Warg "måste avgå som vd". Då svarade Ida Warg Beauty på Instagram "Ida Warg är varken vd eller anställd på Ida Warg Beauty. Hon är delägare av bolaget. Vi på Ida Warg Beauty tar avstånd och stödjer inte helgens agerande! Det här är något vi ser mycket allvarligt på".

Ida Warg möttes av massiv kritik efter att hon valde att delta på Katrins "pimp and hoes"-fest. Bildkälla: Stella Pictures.

Ida Wargs festande kan påverka försäljningen av Ida Warg Beauty

När affärstidningen Breakit når Ida Warg Beautys vd Cecilia Bergman säger hon att de tar avstånd från Katrins fest. Cecilia säger till Breakit att Ida Wargs "namn i allra högsta grad är förknippat med Ida Warg Beauty och produkterna", men att "det inte bara är Ida i det här bolaget".

– Men människor har skrivit att Ida måste försvinna som vd – hon har aldrig varit vd eller anställd – hon är delägare och är bosatt i Marbella där hon skapar content och promotar varumärket, säger Cecilia Bergman till Breakit.

Ida Warg Beautys vd tror att det faktum att Ida Warg gick på Katrins fest kan påverka försäljningen och även att förtroendet för varumärket är ruckat.

– Vi känner av det just nu. Folk är arga över detta agerande och det ger ringar på vattnet. Vi får se på lång sikt vad det ger. Jag vill tro och hoppas att kunderna kommer fortsätta att känna förtroende för oss och på det sättet vi väljer att kommunicera, säger Cecilia Bergman vidare till Breakit.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!