Ida Warg
Ida Warg svarar på kritiken. - Foto: Stella Pictures

Ida Warg möter hatstorm efter "Pimp and hoes"-festen: "Visste inte att dom var där"

Det är få som har missat den omsusade festen med "Pimps and hoes-tema"som hölls i helgen. Kvällens host var Katrin Zytomierska och två av de som uppdaterade mest var Bingo Rimér och Julia Franzén. Uppdateringar som inte gått obemärkt förbi.


Katrin Zytomierska, 45, firade under i helgen  sin födelsedag, men det stannade inte direkt vid tårta, paket och lite bubbel. 

Nej Katrin höll nämligen en fest med tema "Pimp ands hoes" där gästerna med andra ord fick klä ut sig till hallickar och prostituerade. Och gästerna gick sannerligen in helhjärtat för temat. 

Två av de som inte sparade på krutet under festkvällen var Julia Franzén och Bingo Rimér. Det första som gled upp på Instagram var nämligen en bild på paret tillsammans med Bingos söner Ringo och Rambo – som även dom, var utklädda efter temat. En bild som Julia senare raderade efter att kommentarsfältet svämmat över av kritik från arga följare. 

Bild från den omtalade festen. Bildkälla: katrinzytomierska/Instagram

Dygnet efter festen har följarna kunnat se stories på bland annat Bingo som svingar sig i en strippstång med pengar instoppade under sina string. 

Ida Warg: "Jag visste inte att barnen var där"

En annan profil som befann sig på plats för att festa loss var Ida Warg. Även Ida blev överöst av kritik. Bland annat då hon nyligen var på en välgörenhetsgala med syfte att kämpa mot trafficking. Detta uppmärksammades först av Bloggbevakning. 

Några av kommentarerna på Idas inlägg lyder: 

"Tänk vad som kan hända från en vecka till en annan. Förstår inte hur du tänker"

"Viktigt ämne. Synd att du skojade bort det 1 vecka senare"

"Inget genuint intresse utan bara ännu ett event för dig"

Nu har Warg valt att svara sina följare via ett inlägg på Instagram. 

Ida Wargs inlägg. Bildkälla: idawarg/Instagram

"Jag vill verkligen förtydliga att jag inte under några omständigheter vill stödja eller normalisera trafficking utan tvärtom. Det är fruktansvärt och jag kommer att fortsätta både betala, stödja och uppmuntra er till att stödja en organisation som jobbar dagligen med det här", skriver Ida. 

"Jag hoppas ni förstår att varken jag eller någon annan på festen ville göra någon sårad eller normalisera något så hemskt", skriver Ida. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!