Fredag 7 Okt
Stockholm

Magdalena Graafs miljonvinst – sålde radhuset för saftig summa

Magdalena Graafs miljonvinst – så mycket sålde hon radhuset för
Magdalena Graafs miljonvinst – så mycket sålde hon radhuset för. Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Magdalena Graaf har sålt radhuset i Täby och det var minst sagt en affär som gav klirr i kassan hos kändis-profilen. Så mycket sålde hon bostaden för – och gick med miljonvinst.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är minst sagt en hel del som har hänt i Magdalena Graafs, 47, liv på sistone. Hon har alltid varit en kvinna med många strängar på sin lyra och är känd för sina framgångar som sångare, glamourmodell, författare, bloggare och tv-profil.

Nyheter24 har tidigare skrivit om varför kändis-profilen valde att sälja radhuset i Täby – och kan nu avslöja att det var en affär som gav Magdalena klirr i kassan. 

Så mycket sålde Magdalena Graaf radhuset för 

Magdalena Graaf. Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Nu lämnar Magdalena radhuset, som hon köpte hösten 2020, bakom sig och tar flyttlasset till Djursholm. 

På hennes blogg visar hon stolt upp bilder på den nya lägenheten som ligger på 72 kvadratmeter och har tre rum. Hon avslöjar även att hon har stora renoverings-planer på projektet – något som nog är fullt möjligt att genomföra då hon gjorde en riktig miljonvinst på radhuset! 

Enligt Hemnet landade nämligen slutpriset på försäljningen av bostaden i Täby på hela 7 800 000 kronor. Detta innebär att Magdalena har gjort en vinst på en miljon kronor eftersom radhuset kostade 6 800 000 kronor när hon köpte det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.