Lördag 3 Dec
Stockholm

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om uppbrottet: "Lyckligare utan varandra"

Kärlekssagan är slut mellan Bianca och Phillipe.
Kärlekssagan är slut mellan Bianca och Phillipe. Foto: Instagram/biancaingrosso

Efter att ha gått igenom flera uppbrott tycks det senaste ha varit det sista mellan Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. I dag lever de på olika håll och i en ny video förklarar Bianca relationen som ett "avslutat kapitel".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En relation som inte gav energi och "positiva vibes", är Bianca Ingrossos, 27, ord om sin senaste relation. För de som inte har hängt med de senaste åren så har Biancas följare lyckats luska fram att hon och Phillipe Cohen, 28, gjort slut innan det ens blivit bekräftat.

Det numera forna kärleksparet var ihop från och till i åtta års tid, en relation som kantades av breakups och bråk. 

I somras levde Bianca sannerligen ut "hot girl summer". Då pepprade hon ut sensuella bilder på Instagram, hittade tillbaka till Alice Stenlöf och skrev att "livet leker". Samtidigt avföljde Bianca och Phillipe varandra – kärlekssagan tog återigen slut.

Bianca Ingrosso: "Inte givit mig någon energi"

I slutet av augusti öppnade influencern upp och berättade i en video flera detaljer om den uppbrutna relationen. Bianca Ingrosso kom då in på ämnet när hon uttryckte hur glad och positiv hon faktiskt känner sig i dag. 

– Jag har lämnat en relation... eller egentligen flera som inte har givit mig någon energi. Jag är ju egentligen en glad och sprudlande tjej med massor av energi, inte en bitter soffpotatis, berättade hon då.

Ingrosso poängterade sedan för sina följare hur viktigt det är att omge sig av positiv energi och att inte glömma bort sig själv, vilket hon menar att hon gjort i sin tidigare relation. 

Bianca Ingrosso: "Lyckligare utan varandra"

Under tisdagen har Bianca kommit ut med en ny video på sin YouTubekanal där hon avslöjar sanningen om det färska uppbrottet. I videon svarar Bianca på följares frågor om uppbrottet.

På frågan om hon tror att hon och Phillipe kommer att bli tillsammans igen svarar hon:

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, säger Bianca och fortsätter:

– Jag tror att det egentligen tog slut för flera år sedan, bara det att vi varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner.

Hon nämner att alla "breakups" och "makeups" tärt på deras relation och att hon känner att de "nog är lyckligare utan varandra".

Bianca poängterar dock att hon och Phillipe är fortsatt vänner men att deras kontakt i dag enbart gäller praktiska saker.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.