Stockholm

Bonde-Ellinor svarar på frågan om kärlekslivet: "Jätteroligt"

Ellinor Eke-Göransson
Ellinor Eke-Göransson eller "Bonde-Ellinor" som hon kallas, öppnar nu upp sig om kärlekslivet. Foto: Instagram/ellinoreke. Bilden är ett montage.

I maj gick "Bonde söker fru"-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson skilda vägar. Nu öppnar Bonde-Ellinor upp sig om hur dejtandet och kärlekslivet ser ut nu.


Läs mer

Ellinor Eke-Göransson, 29, blev snabbt en tittarfavorit i "Bonde söker fru" förra året. Hon blev hemskickad av bonden Filip Nilsson, 29, som valde att gå vidare med Lina Larsson

Men deras relation rann sedan ut i sanden. Efter inspelningen av "Bonde söker fru" så blev istället Filip och Ellinor ihop. Paret bodde ihop på hans gård utanför Strömsholm.

När TV4 gjorde ett återbesök på Filips gård så såg Ellinor ljust på framtiden.

– Jag tror att vi kommer att kunna göra varandra väldigt lyckliga under en lång tid framöver, sa Ellinor då.

Bonde-Ellinor och Filip från "Bonde söker fru" blev ett par efter inspelningen. Ellinor flyttade till Filips gård, och där bodde hon när TV4 var på besök. Bildkälla: TV4

Bonde-Ellinor och Filip Nilsson gjorde slut

Men i maj 2022 meddelade Ellinor att paret bestämt sig för att göra slut. Vad som föranledde uppbrottet avslöjade inte Ellinor. 

Filip Nilsson och Bonde-Ellinor gjorde slut i maj tidigare i år. Bildkälla: TV4

På Instagram skrev hon:

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana".

Efter uppbrottet från Filip har en hel del hunnit hända i Ellinors liv. Hon har bland annat jobbat bakom kameran under inspelningen av "Robinson" och flyttat till Stockholm.

Bonde-Ellinor om kärlekslivet: "Jätteroligt och extremt smickrande" 

Men hur går det med kärlekslivet då? Har Ellinor någon ny pojkvän? Under en frågestund på Instagram så fick Ellinor frågor om hon dejtar igen, och Ellinor valde då att berätta om hur det ligger till på den fronten.

Ellinor Eke-Göransson berättar om hur hennes kärleksliv går just nu. Bildkälla: Instagram/ellinoreke

"Letar väl inte jätteaktivt men ja, jag vet inte", skrev Ellinor som svar.

I ett klipp på Instagram så broderade Ellinor ut sitt svar lite mer.

– Jag letar kanske inte jätteaktivt men händer det så händer det. Men en annan grej som är väldigt rolig med er är att ni ska fungera som matchmakers. Jag vet inte hur många av era bröder, söner och vänner som ni försöker få ihop mig med. Och det är ju jätteroligt och extremt smickrande, säger Ellinor Eke-Göransson.

Ellinor Eke-Göransson svarar på följarnas funderingar under en frågestund på Instagram. Bildkälla: Instagram/ellinoreke


Vi önskar Ellinor lycka till!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.