Ellinor Eke-Göransson var med i Bonde söker fru 2021 – och blev snabbt en tittarfavorit
Ellinor Eke-Göransson var med i Bonde söker fru 2021 – och blev snabbt en tittarfavorit - Foto: Instagram/ellinoreke

Nu lämnar Bonde-Ellinor: "Jag har tagit ett stort beslut"

Ellinor Eke-Göransson har fattat ett stort, livsförändrande beslut och berättar mer om den nya vardagen på Instagram. "Det ska bli väldigt skönt", säger hon i ett inlägg.


Den senaste tiden har det varit minst sagt full rulle för Ellinor Eke-Göransson, 29. Hon blev snabbt "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter sin medverkan i TV4:s folkkära program "Bonde söker fru". 

Efter programmet flyttade hon in på Filip Nilssons gård utanför Uppsala och allting såg ut att vara frid och fröjd mellan paret. Men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj.

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor i ett känslosam inlägg på Instagram.

Bonde-Ellinor spelade in stort realityprogram

Under sommaren var Ellinor iväg och spelade in underhållningsprogrammet Robinson – men inte som deltagare, utan som en i produktionsteamet. Hon uppdaterade sina följare regelbundet från jobbresan, och bemötte en del kärleksrykten som florerade under tiden.

Läs mer om Bonde-Ellinors Robinsonresa här.

"Jag har tagit ett stort beslut i livet"

Nu är Ellinor Eke-Göransson på svensk mark igen, och nya förändringar väntar. Ja, för alldeles nyligen tog hon sitt pick och pack och flyttade den långa vägen från Skåne upp till Stockholm.

"Jag har tagit ett stort beslut i livet här nu, och det är att flytta tillbaka till Stockholm", säger Ellinor på Instagram och fortsätter:

"Men det ska bli väldigt skönt nu att landa i Stockholm, för det har varit väldigt mycket mycket flängande hit och dit"

Vi hoppas att Ellinor ska trivas i sin nya hemstad!

Relaterat
Senaste nytt

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

idag 18:56

Tom Hanks om fejkad AI-reklam: "VARNING!!!"

idag 16:34
I en video som cirkulerar på nätet syns Tom Hanks marknadsföra en plan för friskare tänder.

Operan skjuter upp premiär efter dödsolyckan

idag 16:02
Arbetsmiljöverket har utfärdat ett arbetsstopp på Kungliga Operan i Stockholm efter dödsolyckan för snart två veckor sedan, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.

TV4-tittarna rasar efter Mi Ridells kommentarer till Nicci Hernestig

idag 15:44
I senaste avsnittet av Förrädarna fick vi se Mi Ridell slänga iväg en känga till Nicci Hernestig. Nu rasar TV4-tittarna över Mi Ridells agerande: "URSÄKTA?!"

Tvingades avbryta i Robinson 2023: "Det finns ingenting kvar i henne"

idag 15:32
Det blir kaosartat i säsongens första avsnitt av Robinson 2023 för deltagaren Deisi Da Silva Rudén. – När Deisi tas åt sidan och läkaren kommer så blir man ju skitorolig. Man tänker ju det värsta, säger en av hennes lagkamrater.

Mysteriet kring Cassandra Klatzkows pojkvän

idag 14:31
Poddaren och influencern Cassandra Klatzkow följs idag av över 90 000 människor som dagligen får hänga med i hennes vardag. Men det finns en sak som många under den senaste tiden varit väldigt nyfikna på. Nämligen vem hennes pojkvän är.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.