Fredag 2 Dec
Stockholm

Så mycket pengar shoppade Bianca Ingrosso för på Prada: "Jag köpte allt"

Bianca Ingrosso shoppade på Prada i Stockholm
Bianca Ingrosso shoppade på Prada i Stockholm. Foto: Tim Aro/TT Bild, Tomas Oneborg/SvD/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso gick in på Prada-butiken i Stockholm och drabbades av ett akut shoppingsug. – Jag köpte allt, säger Bianca Ingrosso. Nu avslöjar Nyheter24 hur mycket pengar som Bianca shoppade för.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso, 27, är ekonomiskt oberoende sedan länge – hon är god för över 200 miljoner kronor. Riktigt rik har hon blivit på sitt sminkmärke CAIA Cosmetics, men även som en av Sveriges mest anlitade influencerprofiler. Vilket inte är särskilt konstigt då hon på Instagram har över 1,3 miljoner följare. 

På Youtube levererar hon även vloggar till sina trogna fans, och där har Bianca nästan en halv miljon prenumeranter. I höst är det dessutom premiär för Biancas nya talkshow BIANCA på Kanal 5.

Nyligen stormade det kring det svenska märket Gina Tricot då de använde sig av Bianca Ingrosso som modell i sin nya kampanj för "power suits". Kritiken mot Gina Tricot handlade om att de tidigare lovat att inte arbeta med ätstörda modeller. 

Då Bianca öppet berättat om sin ätstörning, som hon enligt egen utsago inte vill bli frisk från just nu, så var det många som reagerade på Ginas kampanj. Mer om det kan du läsa här.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

Bianca Ingrosso shoppade på Prada i Stockholm

I sin senaste vlogg så berättar Bianca Ingrosso att hon har shoppat i veckan. Och det Bianca var sugen på – det var kläder från det italienska modehuset Prada, där belgaren Raf Simons och den italienska Prada-grundarens barnbarn Miuccia Prada är designers. 

Bianca gick onekligen loss inne på Pradas flagskeppsbutik på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Pradas flaggskeppsbutik i Stockholm. Bildkälla: Tomas Oneborg/SvD/TT Bild

– Jag fick lite shoppingsug igår inne på Prada. Där dom hade så mycket runway pieces som bara kommer i en upplaga till Sverige. Så jag ba köpte allt, berättar Bianca och visar upp vad hon slog till på.

– Jag köpte kappan. En dunjacka. En kashmirtröja. Och ett par glajor, säger Bianca.

Bianca Ingrosso shoppade loss inne på Prada i Stockholm. Här visar hon sin nya kappa som gick loss på nästan 40 000 kronor. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Så mycket pengar shoppade Bianca Ingrosso för 

Kappan som Bianca slog till på är tillverkad i ull och återvunnen polyester. Om man är sugen på att köpa den så kostar den 36 000 kronor. 

Vilken dunjacka Bianca köpte avslöjar hon inte, men de som finns ute till försäljning just nu kostar cirka 20 000 kronor.

Bianca Ingrosso shoppade på Prada i Stockholm. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Kashmirtröjan Bianca visar i sin vlogg är i lite samma stuk som hennes kappa, med ärmar i nylon och med Pradas ikoniska logga på ena ärmen. För tröjan hostade Bianca upp 17 700 kronor.

Vilka solglasögon Bianca köpte från Prada avslöjar hon inte, men de kostar kring 5 000 kronor.

Så totalt shoppade Bianca loss på Prada för nästan 80 000 kronor, eller ja 78 700 kronor om vi ska vara exakta.

Inte illa!


Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.