Sanna Guidetti och John Guidetti
Sanna Guidetti avslöjar nu intimbehandlingen hon gör. - Foto: Instagram/sannaguidetti. Bilden är ett montage.

Sanna Guidetti avslöjar intimbehandlingen: "Märkte skillnad direkt"

Sanna Guidetti är något av en ny stjärna på influencerhimlen, och på sociala medier uppdaterar hon om vad som händer i hennes liv med maken John Guidetti och parets barn. Men tidigare i veckan avslöjade Sanna en annan sak...


Influencerprofilen Sanna Guidetti fyllde nyligen 30 år och det firades med en stor fest där hon tillsammans med sina vänner åt och drack gott. På Instagram har Sanna över 110 000 följare, och där uppdaterar hon om sin vardag. Hon är gift med AIK-spelaren John Guidetti, 30, och paret har två barn ihop – sonen Mason och dottern Nellie.

På Youtube, där Sanna har 45 000 prenumeranter, pepprar hon då och då ut vloggar om sitt liv, och den senaste tiden har det blivit en del house tours. Detta då Sanna, John och barnen snart ska flytta in i sitt nya drömhus i Nacka i Stockholm. För den fantastiska villan betalade paret 31 miljoner kronor.

Så träffades Sanna och John Guidetti

Sanna och Johns kärlekssaga började år 2004. Då var John och Sanna 12 år gamla och gick i Nybohovsskolan i Aspudden i Stockholm. John blev direkt kär i Sanna, men de blev inte ett par förrän de var 17 år gamla. 

Gifte sig gjorde John och Sanna år 2019, och i en intervju med Café berättade nyligen John om hur han och Sanna får relationen att funka så bra.

– Vi jobbar efter en grej vi kallar 80/20 som går ut på att det aldrig får vara mer än 20 procent dåligt. För då är det inte värt det längre. Man lever bara en gång, och ska man gå runt och må dåligt 20 procent av sitt liv är det katastrof. Det måste vara minst 80 procent bra, berättade John för Café.

Sanna Guidettis ord om skönhetsingrepp

Under en frågestund på Instagram fick Sanna nyligen frågan om vad hon tycker om influencers som inte kan stå för sina skönhetsingrepp. Något som Sanna tyckte ett och annat om.

– Alltså jag tycker verkligen inte man ska behöva gå ut offentligt med att man har gjort en skönhetsoperation? Varför? Så ni inte ska tro att allt ni ser på sociala medier är äkta? Det borde ni veta vid detta laget? Min åsikt är att fler då kan ta efter. Vi alla är ett offer av samhällets ideal. Både influensers och hens följare, skrev Sanna som svar.

Sanna Guidetti avslöjar intimbehandlingen

På Instagram Story berättade Sanna tidigare i veckan om en behandling hon gör på kliniken Sveriges Skönhetscenter på Strandvägen i Stockholm.

"Hade en selfcare förmiddag och lasrade murris", skriver Sanna på sin Instagram Story.

Det Sanna gör är alltså att ta bort hårväxt med hjälp av laser. Och hon verkar mer än nöjd med behandlingen, som görs vid flera tillfällen innan önskat resultat har uppnåtts.

"På tal om det. Många som frågat om lasringen funkar på oss med extremt ljusa hårstrån. Har fan efter en behandling märkt skillnad i ljumskarna", skriver Sanna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!