Snabba cash-profilen hyllar Bianca Ingrosso.
Snabba cash-profilen hyllar Bianca Ingrosso. - Foto: Jonas Ekströmer/TT/StellaPictures

Snabba cash-stjärnan: "Jag dör för Bianca"

Inför premiären av Bianca Ingrossos nya talkshow "BIANCA" passar en hyllad skådespelare från tittarfavoriten Snabba cash att lovorda influencern.


Det var i slutet av 2021 som influencern- och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, berättade att dagen kommit då hon valt att hoppa av tittarsucéen Wahlgrens värld. 

Många trodde att Bianca skulle satsa fullt ut på skönhetsmärket tillika framgångssagan Caia Cosmetics. Men istället avslöjade influencern att hon gått och blivit programledare för en ny färgsprakande talkshow.

Bianca Ingrosso: "Magisk höst"

Bianca Ingrossos talkshow heter kort och gott "BIANCA" och kommer sändas med två avsnitt i veckan, fredagar och lördagar, hela hösten. 

"Jag ser fram emot att bjuda in spännande namn från Sverige och hela världen och ställa frågor som jag tror att både jag och tittarna är lite extra nyfikna på. Det kommer att bli en helt magisk höst tillsammans med alla gäster, publiken i studion och tittarna. Snart är väntan äntligen över", sade Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande i september.

"Viktig kvinna i vår samtid i dag"

Inför premiäravsnittet som sänds fredag 14 oktober fick programmets första gäster ge sin första kommentar om deltagandet. Agnes Uggla med pappa Magnus Uggla, Mauri Hermundsson artisten ADAAM är de första profilerna som tittarna kommer underhållas av på fredagen. 

Programmet gästas även av Snabba cash-stjärnan Evin Ahmad som under en pressträff inför programmet passade på att lovprisa programledaren Bianca Ingrosso.

– Jag är ett Biancas av största fan, alltså jag dör för Bianca.. Jag vet inte om hon vet om det, säger Evin Ahmad och fortsätter:

– Vem är inte hennes fan? Jag tycker att hon är en sådan viktig kvinna i vår samtid i dag.

Bianca Ingrosso själv var inte sen med att kommentera Evin Ahmads smicker på Instagram. Skådespelaren verkar dessutom vara en av programledar-Biancas idoler! 

"Omg min idol säger såhär fina saker om mig!!! Vaaaaa", skrev Bianca på sin Instagram-story.

Foto: Instagram/biancaingrosso
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!