Linus Wahlgren
Linus Wahlgren - Foto: Stella Pictures

Linus Wahlgren om rollerna han ångrat: "Det här är inte bra"

I senaste avsnittet av "Intimt med Björken" så gästar Linus Wahlgren den berömda bilen. Där berättar han lite om sin tidigare karriär...


I senaste avsnittet av "Intimt med Björken" med Martin Björk i spetsen, gästar den yngsta i syskonskaran Wahlgren den berömda bilen. 

Linus Wahlgren, 46, är just nu väldigt aktuell tillsammans med hans syster Pernilla Wahlgren i hennes föreställning "Hybris". Linus har en lång karriär bakom sig. Redan som liten plutt gjorde han en roll i "G - som i Gemenskap", en film som gjorde att hans storebror Niclas Wahlgren slog igenom rejält. 

Men vi har även bland annat sett Linus i succéserier som RederietPartisan och Morden i Sandhamn

Linus Wahlgren om medverkan i "Mongolpiparen" 

Mongolpiparen, regisserad av Alexander Moberg och med Anna-Lena Stridlund och Linus Wahlgren i huvudrollerna. På bilden: fr v Anna-Lena Stridlund, Alexander Moberg och Linus Wahlgren. Foto: Claudio Bresciani/TT

Men även solen har ju sina fläckar som man brukar säga, likaså Linus Wahlgrens karriär. Eller det menar han själv på i alla fall. Martin Björk undrar nämligen om det finns något som han ångrar i sin karriär, något han tackat ja till men sen ångrat. Linus börjar då skratta och gestikulera så vi förstår att det finns endel han ångrar, men en sak lägger han lite extra tyngd vid: 

– Jag har ju gjort en långfilm som heter "Mongolpiparen"... 

Martin har nu börjat skratta högljutt och ifrågasatt filmens namn, men sedan fortsätter Linus:

– Så här var det, jag blev så jävla smickrad. Jag hade gjort Hundtricket, och man var lite så här ung, upcoming skådis. Så höll de på att göra denna nya långfilm, och varenda ung skådis provfilmade för den. Jag provfilmar om och om igen, och tillslut får jag rollen. Jag bara "shit, fan, jag fick rollen!". Sen får jag manuset... Och det handlar om en fågelskådare... Som jagade någon superfin fågel samtidigt som han hade en otrohetsaffär. Så läser jag manuset och bara "nej, det här är inte bra"... 

Vi på Nyheter24 tycker dock inte Linus behöver vara så missnöjd över sin insats - det blev ju i alla fall en rolig anekdot! 

Mongolpiparen, eller "Nåt i kikaren" som den också heter, är en svensk romantisk komedi från 2004, i regi av Alexander Moberg efter manus av Hans Iveberg. Den har 3,2 i rating på IMDb

/
/
Senaste nytt

Komikerpar släpper deckare i vår

2 timmar sedan

Metal-duon klättrar i popularitet: "Taggande"

2 timmar sedan
Debutanterna Scarlet har klättrat i popularitet i Melodifestivalen. Den skräckinspirerade hårdrocksduon vann genrepspublikens hjärtan och även spelbolagen sätter duon högt, och kan hota en av de utpekade förhandsfavoriterna.

Metoo präglade franska Oscarsgalan

idag 00:18
Justine Triet och filmen "Fritt fall" blev den stora vinnaren vid årets Césargala. Men nästan allt fokus låg på skådespelaren Judith Godrèche och metoo-rörelsen.

Blodig sekvens i "Ferrari" – "så det såg ut"

igår 19:20
I decennier har Michael Mann varit besatt av tanken på att göra en film om Enzo Ferrari. Nu är filmen här – med Adam Driver i rollen som den legendariske huvudpersonen.

Hanna Friberg avslöjar matknepet för att klara Vasaloppet

igår 16:58
För ett år sedan åkte influencern Hanna Friberg Vasaloppet. Nu avslöjar hon hur hennes diet såg ut inför loppet.

Alex Ceesay svarar på privata sexfrågan

igår 16:19
Efter en längre paus på Youtube så har rapparen Alex Ceesay nu gjor comeback. I en ny video så har han och flickvännen Ellie nu svarat på följarnas frågor – och en av frågorna är väldigt privat.