Edvin Törnblom riktar kritik mot Gunilla Persson.
Edvin Törnblom riktar kritik mot Gunilla Persson. - Foto: Stella Pictures

Edvin Törnbloms känga till Gunilla Persson: "Sinnessjukt och fel"

Gunilla Persson postade, på Instagram och på sin blogg, extremt starka bilder på skador hennes mamma Iris Persson fått. Inlägg som folk förfärades över, och som de mottog kärlek och sympati för. Edvin Törnblom däremot, han hade annat att säga.


Gunilla Persson och hennes mamma Iris Persson verkar ha en tight relation, och det är allmänt känt att Gunilla gör vad som helst för att hennes kära mor ska må bra.

Så de inlägg Gunilla sedan postade på Instagram och på hennes blogg där hon visar upp hennes mammas skador, mottogs med förfäran från följare och vänner. Mer om det kan du läsa här

I senaste avsnittet av podcasten "Ursäkta" med Johanna Nordström och Edvin Törnblom ryter dock Edvin ifrån. Han tycker inte att bilderna på Iris var lämpliga att posta. 

Edvin Törnblom säger att han är ett stort fan av Gunilla Persson, att han till och med ofta försvarat henne för att hon är "duktig på att göra innehåll", men att han nu måste få sätta ner foten:

– Nu kommer Gunilla anmäla mig för förtal typ, men hon har utsatt Iris för ett sådant övergrepp nu på hennes blogg, säger Edvin. 

– Det är så jävla fel att lägga ut de här bilderna på ett sätt som är helt sinnessjukt, säger Edvin Törnblom.

Han är förvånad över att Gunilla har postat bilderna på hennes mamma, och Johanna verkar instämma. 

– Nu är det fan över gränsen, när man publicerar nakenbilder på sin mammas liggsår och blåmärken, man typ ser privata delar, säger Edvin i "Ursäkta".

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.