Skådespelarna från "Young Royals" Edvin Ryding och Omar Rudberg
Skådespelarna från "Young Royals" Edvin Ryding och Omar Rudberg - Foto: Stella Pictures

Edvin Ryding och Omar Rudberg - Så ser relationen ut i dag

Succéserien "Young Royals" har alldeles precis haft premiär med säsong två. Två av stjärnskotten från serien, Edvin Ryding och Omar Rudberg, gästade "Över bordet" med Tom och Petter. Där de svarar på hur deras relation off-cam ser ut och hur det var att spela in säsong två nu när de är vänner.


Succéserien om kärlekssagan mellan prinsen Willhelm och Simon är nu tillbaka med en ny säsong. 

Edvin Ryding och Omar Rudberg gästade inför premiären "Över bordet" med Tom Ljungkvist och Petter Engefors

Skådespelarkollegorna om svårigheterna att hitta tillbaka till varandra 

Tom Ljungkvist frågar om det var svårare att göra de intima scenerna nu när de känner varandra så väl. Första skojar de runt lite, eftersom de givetvis inte kan spoila något innan serien har släppts. 

– Att jobba med varandra den här säsongen var, det var flabbigare, och lite mer känslostarkt än säsong ett eftersom vi känner varandra bättre, säger Edvin Ryding.

Omar Rudberg förklarar att det efter första säsongen hann gå ett helt år av att de bara var vänner och att de gjorde massa roliga saker ihop, innan de kastades tillbaka in i inspelningen av säsong två. Att det således var lite klurigt och enligt Omar, "knäppt", att hitta tillbaka till den "viben" som de hade i säsong ett. 

Edvin påpekar även han i intervjun att prepp-perioden inför denna säsong var längre än inför den första. För att de nu behövde hitta tillbaka till "rätt energi mellan varandra". 

Edvin och Omar verkar blivit väldigt goda vänner, vilket syns under intervjun. 

Nyheter24 ser fram emot att se säsong 2 av Young Royals, som streamar på Netflix just i detta nu! 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!