Har Edvin Ryding flickvän eller pojkvän? Nyheter24 reder ut vad vi vet om stjärnans kärleksliv.
Har Edvin Ryding flickvän eller pojkvän? Nyheter24 reder ut vad vi vet om stjärnans kärleksliv. - Foto: Stella Pictures och Jonas Ekströmer/TT

Har Edvin Ryding flickvän eller pojkvän? Orden om partnern

Intresset för Edvin Rydings kärleksliv tycks aldrig svalna. Har skådespelaren flickvän eller pojkvän? Nyheter24 reder ut det vi vet om stjärnskottets relationsstatus.


När "Young Royals" hade premiär under sommaren 2021 slog Edvin Ryding igenom med dunder och brak – världen över. I Netflix-serien spelar Ryding karaktären prins Wilhelm som blir kär i sin skolkamrat Simon, spelad av ingen mindre än artisten Omar Rudberg

Och kärleksdramat, som utspelar sig på en internatskola utanför Stockholm, har sannerligen blivit en global succé. I mars 2024 har Ryding över 2,4 miljoner följare på Instagram och fans över hela världen.

Edvin Ryding och Omar Rudberg –  så är relationen i dag

Omar Rudberg och Edvin Ryding. Foto: Henrik Montgomery/TT

Edvin Rydings familj: Allt om hans föräldrar, syskon och kända släktingar

Faktum är att skådespelaren berättat hur han, under en resa i Frankrike efter seriens premiär, blivit förföljd.

– I Paris hade vi konstant ett 30-tal personer som väntade utanför vår bostad och restaurangerna där vi åt. De följde efter oss vart vi än gick och hopade sig kring oss om vi satt på uteserveringar, sa han i Sommar i P1 2022.

Edvin Ryding har varit hemlighetsfull kring om han har partner

Och både fans och media har, under flera års tid, försökt luska i huruvida Edvin Ryding har någon partner, men skådespelaren har varit mycket förtegen om sitt kärleksliv.

I en intervju med "Morgonpasset i P3" i juli 2022 fick Ryding frågan om hur det går på dejtingfronten. Då svarade han så här:

– Jag har försökt, men det är svårt. Jag faller ju bara för människor som är upptagna. 

Edvin Ryding under QX-galan. Foto: Henrik Montgomery/TT

Edvin Ryding antastad på kändisgala: "Jag sätter punkt där"

Har Edvin Ryding flickvän eller pojkvän?

Men hur står det egentligen till i dag: har Edvin Ryding flickvän eller pojkvän? Så kan det mycket väl vara.  I september 2023 gav nämlgien stjärnskottet sitt kärleksliv betyget 5/5 i en intervju med Aftonbladet. Samtidigt bekräftade han att inte längre var singel. 

– Jag är i ett förhållande, sa han då, men var i övrigt mycket hemlighetsfull, förutom att han uppgav att allt "känns väldigt bra".

Huruvida Rydings relationsstatus är densamma i dag är oklart. 

Edvin Ryding om fansen: "De står utanför mitt hem"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.