Margaux Dietz nya bilder skapade stor förvirring hos följarna.
Margaux Dietz nya bilder skapade stor förvirring hos följarna. Hon har nu raderat bilderna. - Foto: Christine Olsson/TT Bild, Instagram/margauxdietz, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Margaux Dietz raderade bilder skapar förvirring hos följarna: "Är inte hackad"

Under söndagen la Margaux Dietz ut en serie bilder på Instagram som skapade stor förvirring bland följarna. "Nej jag är inte hackad", skrev Margaux. Senare raderade hon bilderna.


Influencerprofilen Margaux Dietz, 32, har de senaste dagarna befunnit sig mitt i ett drev. Hon har mötts av hård kritik efter att hon la ut ett klipp där hon skrattande filmade en blodig man. Hon lät även sin son peta på mannen, som låg däckad utanför Dietz lägenhetsdörr. 

Margaux Dietz klipp spreds som en löpeld på sociala medier.

Till det uppmärksammade klippet hade Margaux lagt på roliga ljudeffekter.

Företagen flyr från Margaux Dietz 

Efter att klippet blev viralt på sociala medier så har både följare och andra influencers riktat kritik mot Margaux. Under helgen har Dietz även förlorat flera samarbeten. Träningsmärket Stronger, vars kläder Margaux bar i det kritiserade klippet, bröt sitt samarbete med Margaux.

Hudvårdsmärket Lumene stoppade sin livesändning med Margaux, och proseccomärket Mionetto klippte även de alla band till Margaux Dietz.

Efter den massiva kritiken så gick Margaux ut med en ursäkt. På Instagram Story skrev Margaux:

"Jag förstår att många har reagerat på en händelse i min senaste video där jag bland annat upplevs som okänslig. Det har skapat ilska, upprördhet och besvikelse hos flera av er. Det är inte okej att varken exploatera människor som befinner sig i en utsatt situation eller att utsätta sina barn för potentiell fara genom att låta de närvara i en osäker situation på det vis jag lät min son göra", skrev hon bland annat.

Margaux Dietz gick ut med en ursäkt. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz märkliga bilder på Instagram

Under söndagen la Margaux ut en serie bilder på Instagram som fick följarna att undra vad det var som egentligen pågick.

Den första bilden visade en halvt vissen pelargon i en vit kruka. "Precis som jag växer den här plantan. Fortsätt växa ni också", skrev Margaux till bilden. 

Under söndagen började Margaux Dietz lägga ut bilder på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Den efterföljande bilden i Margaux flöde visade en glasvas med rosa videkissar. Till den bilden stod att läsa: "Saker förändras och blir vackrare och starkare", följt av ett hjärta.

Margaux Dietz la ut en serie bilder som skapade förvirring hos följarna. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Tredje bilden Margaux la ut under söndagskvällen visade Margaux sittande på ett par stenar vid vattnet. Med händerna formade hon ett hjärta, och hon skrev "Tack för all motivation" följt av ett hjärta.

Margaux Dietz raderade senare alla bilder hon lagt ut under söndagskvällen. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

I kommentarsfältet var förvirringen total och följarna undrade genast om Margaux hade blivit hackad. Andra kallade henne "en ny Kanye West". 

Margaux la då upp en selfie och skrev "Nej jag är inte hackad" följt av ett hjärta.

Margaux Dietz gick ut och skrev att hon inte är hackad. Sedan raderade hon bilderna. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Kort efter raderade Margaux alla de bilderna i sitt flöde.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!