Kända influencern stöttar Margaux efter kritiserade videon.
Kända influencern stöttar Margaux efter kritiserade videon. - Foto: Ali Lorestani/Christine Olsson/TT

Kända influencern stöttar Margaux efter kritiserade videon – följarna rasar

Margaux Dietz har efter att hon publicerat en video på en utslagen man i sitt trapphus fått utstå en rejäl kritikstorm. Mitt i stormen väljer en känd influencer att skicka kärlek till Margaux – men det får följare att återigen se rött.


Margaux Dietz 32, har mötts av en kritikstorm efter att hon under förra veckan publicerat en video på Youtube där hon filmar en utslagen man i sitt trapphus.

I videon, som nu är borttagen, ser man Margaux och sonen Arnold, 5, som upptäcker mannen som ligger blodig och utslagen utanför lägenhetsdörren. Margaux Dietz låter Arnold gå fram och peta på mannen. Efteråt ringer hon sin personliga tränare om råd, till slut larmar hon polisen.

Sedan videon spreds på sociala medier har kritiken de senaste dagarna haglat in. Några branschkollegor ställer sig även kritiska mot Margauxs handlingar.

Följarna ser rött när influencer-vännen försvarar Margaux Dietz

Under måndagen publicerade Margaux Dietz ett inlägg om tre bilder där hon skriver sin version om händelsen som hon hårt kritiserats för.

"Det senaste dagarna har jag fått hård kritik för en video jag lade ut förra veckan. Jag förstår kritiken, tar till mig av den och vill förbehållslöst be om ursäkt. Mot alla mina medmänniskor, följare och samarbetspartners har jag ett ansvar. Jag har brustit i det ansvaret.", skriver Margaux Dietz inledningsvis i inlägget.

I kommentarsfältet skriver flera följare att förklaringen inte rättfärdigar det faktum att Margaux Diets filmade händelsen.

Samtidigt stöttar några stora influencers Margaux Dietz, bland annat har Dasha Girine skickat flera hjärtemojis till Margaux.

Dasha Girines kommentar mottogs inte väl, istället rasade flera följare på nytt och kommenterade under hennes kommentar följande:

"Stödjer ni det här beteendet?"

"Smuts som ger hjärta till sånt hjärtlöst svin."

"Vilka monster ni är. Inhumana monster helt utan hjärna och hjärta."

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!