Jasmine Gustafsson och Paulina Danielsson
Jasmine Gustafsson och Paulina Danielsson - Foto: Stella Pictures

Paows syrliga pik till Jasmine Gustafsson: "Kallar sig själv selfmade..."

Paulina Danielsson och Jasmine Gustafsson var väldigt goda vänner fram tills 2018. Sedan dess verkar läget vara spänt mellan tjejerna. Under veckan uttalade sig Paulina om Jasmine på hennes Instagram story...


Realityprofilerna Paulina Paow Danielsson och Jasmine Jasse Gustafsson brukade vara riktigt goda vänner. Men så är inte fallet längre. 

Nu har de båda två karriärer som influencers. Jasmine flyttade nyligen till Malta med sin pojkvän Jean Moreno, och Paulina har huserat i Thailand sedan en tid. 

Här kan du läsa mer om varför Paow och Jasse inte är vänner längre.

Det var under en frågestund på Instagram story som Paulina yttrade sig om Jasmines karriär, och om hennes syn på vad hon hade haft för del i det hela. 

Paulina Danielsson: "Vem var det som fixade in henne..." 

Paulina Danielsson menar på att hon inte fått den credd hon borde för att "hon gjorde Jasse känd". Paulina skriver att Jasmine Gustafsson kallar sig själv för "selfmade". Men det verkar inte sitta helt rätt med Paulina som då menar på att hon är anledningen att Jasmine ens fick vara med i Paradise Hotel från första början. 

Foto: Instagram/kattpaow
Foto: Instagram/kattpaow

Jasmine Gustafsson har inte kommenterat det hela. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Låttexter har blivit mer banala

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .