Stockholm

Storbråk om Gunilla Perssons mamma: "Bedrövligt att se"

Gunilla Persson
Gunilla Perssons bilder på hennes mamma Iris skapar starka känslor hos följarna. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Gunilla Perssons nya bilder på hennes mamma Iris, som är 96 år gammal, väckte väldigt starka känslor hos följarna.


Läs mer

Gunilla Persson, 63, har i flera års tid kämpat för att hennes mamma Iris Persson, 96, ska få adekvat vård. Men vid flera tillfällen har Gunilla varit missnöjd med de vårdare som har tagit hand om Iris, och den senaste tiden har varit extra tuff för familjen.

Iris drabbades nyligen av sepsis, ett livshotande tillstånd som tidigare kallades för blodförgiftning. Utöver det så ska en vårdare ha tappat Iris i golvet, eller orsakat att Iris föll i golvet. Detta resulterade i att Iris bröt lårbenet och hennes bäckenben bröts på två ställen.

På Instagram uppdaterar nu Gunilla mer om vad som har hänt kring hennes mammas hälsotillstånd. Iris har fått ett bensår på knäet. Enligt Gunilla var såret så illa att läkarna pratade om att amputera Iris ben.

Gunilla la ut en serie bilder på Instagram som visade mamma Iris, och till bilderna skrev Gunilla:

"Trots allt detta så skiner mamma. Se bilden i röda skjortan. Kan ni förstå det? Det är ett Guds under att blicken fortfarande är levande, kärleksfull när den ser på mig och hennes smärttröskel måste vara väldigt hög för hon verkar inte ha ont. Vad tycker ni?"

Följarnas starka reaktioner efter Gunillas bilder på sin mamma Iris Persson, 96

I kommentarsfältet är det nu flera följare som ifrågasätter både att Gunilla delar med sig av bilder på Iris, och andra menar att Gunilla utsätter sin mamma för lidande. På Gunillas Instagram har hundratals kommentarer rasat in, och vissa följare hamnar till och med i bråk med varandra.

"Tycker du ska sluta att lägga ut bilder på din mamma hon kanske vill ha sin integritet", skrev en person och fick då till svar från en annan följare: "Men herreguud vad fan e det för farligt med det?! Tycker att det är fint".

Andra menade att Gunilla skulle låta Iris somna in, samtidigt som flera följare hyllar Gunilla och tar henne i försvar och tycker att det är fantastiskt att Gunilla tar hand om sin mamma.

"Tycker du tar så väl hand om din mamma. Många som kunde lära sig. Strunta i elaka påhopp."

"När hennes tid är slut kommer den vara slut oavsett men idag lever hon ju och då är det ganska sjukt att säga att man tycker att hennes dotter ska låta henne dö!"

Andra kommentarer lät såhär: 

Gunilla Perssons kommentarsfält fylls av reaktioner. Bildkälla: Instagram/thegunilla
Gunilla Perssons följare hade mycket åsikter om Iris hälsa. Bildkälla: Instagram/thegunilla
Kommentarerna rasade in. Bildkälla: Instagram/thegunilla


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.