Stockholm

Pernilla Wahlgren ryter ifrån – efter läkarens ord om Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter läkarens ord om Bianca Ingrosso.
Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter läkarens ord om Bianca Ingrosso. Foto: Jonas Ekströmer/TT och Tim Aro/TT

Det är inga glada miner från Pernilla Wahlgren efter att hon får höra från dottern Bianca Ingrosso vad hennes läkare gjort för utlåtande om hennes hälsa.


Läs mer

Hela Sverige har fått lära känna, komma närmare och följa med i familjen Wahlgren/Ingrossos realityserie Wahlgrens värld i hela 12 säsonger. 

Wahlgrens värld: Pernilla Wahlgren 

Pernilla Wahlgren, 54, som är självaste huvudpersonen i serien får ofta sällskap av Bianca Ingrosso, 27 och Theo Wahlgren, 15. Ibland får tittarna även se en lite skymt av Benjamin Ingrosso, 25 och Oliver Ingrosso, 32. 

Sedan Pernilla hittade kärleken i Christian Bauer, 56, synd även han till i tv-rutan. 

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld befinner sig Pernilla på dottern Biancas kontor, där hon möts av något som gör henne arg. 

Läkarens utlåtande om Bianca Ingrosso

– Jag kom precis från en läkaren för jag har gjort en undersökning där man skickar blod. Man kan se vad man har latent till i framtiden för typ av sjukdomar, säger Bianca i programmet och fortsätter: 

– Och han sa "Först av allt har du väldigt hög risk att vara bipolär eller schizofren".

Pernilla Wahlgren ryter ifrån 

Bianca fortsätter och förklarar vidare: 

– Jag har ju alltid sagt att du är det och då sa han det att “Du kan se här att det kommer antingen från din pappa eller din mamma”.

Pernilla, som inte blev imponerad över läkarens ord om Bianca, säger därför ifrån med en skeptisk ton i en synk i programmet. 

– Jag vet inte, vem har hon gått till och vad är det här? Att vi har en släng ADHD allihopa är nog inget att bli förvånad över om det skulle vara så, men att man skulle vara schizofren, säger en lite ilsken Pernilla.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.