Stockholm

Detaljen i Camilla Läckbergs sovrum förvirrar: "Säg inte att..."

Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camilla Läckberg och Simon Sköld har flyttat till Enskede. Nu visar Camilla upp drömhuset!. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Camilla Läckberg visar nu upp bilder från det lyxhus hon köpte i Enskede för 16,8 miljoner kronor. En följare reagerade genast på en liten detalj...


Läs mer

Det var i mars tidigare i år som deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, köpte ett nytt hus. Camilla och maken Simon Sköld, 35, föll pladask för en 20-tals villa i trendiga närförorten Enskede i Stockholm.

Camilla Läckberg köpte hus i Enskede 

Huset är 130 kvadratmeter stort, och tomten är på hela 730 kvadratmeter. Dessutom finns det en pool till huset, som byggdes 1928.

För det otroligt tjusiga huset i Enskede betalade Camilla Läckberg 16,8 miljoner kronor. Något hon minst sagt har råd med om vi säger så...

Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Så mycket pengar har Camilla Läckberg

Camilla Läckberg är nämligen sanslöst rik. Hennes bolag Camlac har tillgångar på 103 miljoner kronor och bolaget Creative Society Production Stockholm AB har tillgångar på 8,5 miljoner kronor. Utöver det så har hon de senaste åren haft stadiga årsinkomster på flera miljoner kronor. 

Deckardrottningen Camilla Läckberg är stenrik. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu visar Camilla Läckberg upp huset

Camilla, Simon och barnen flyttade till huset i Enskede i mitten av mars tidigare i år, och nu börjar allt falla på plats i huset.

På Instagram visade Camilla Läckberg tidigare i veckan upp en filmsnutt över hur det ser ut hos familjen Läckberg i Enskede.

"Hemma igen! Älskar alltid att komma hem. Och börjar nu bli så klart hemma efter flytten så jag kan visa er lite. Här är några av rummen", skrev Camilla på Instagram och taggade även den designbyrå som gjort inredningen i Camillas nya hus.

Följarens upptäckt i Camillas bild

Camilla Läckbergs följare blev genast eld och lågor av bilderna från Camilla Läckbergs nya hus, och många var väldigt imponerade av inredningen och den höga mysfaktorn de fått till. 

En följare med ögonen på skaft upptäckte snabbt något som stack ut i en bild från Camillas sovrum...

"Woop, woop! Säg inte att det är en tv i sänggaveln?!".

Så hur ligger det till med den saken? 

Det svarar Camilla själv på i kommentarsfältet. 


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.