Sofia Ståhl
Sofia Ståhl är Tareq Taylors flickvä. - Foto: Stella Pictures

Allt om Tareq Taylors flickvän Sofia Ståhl

Kocken och tv-profilen Tareq Taylor är upp över öronen förälskad i den 19 år yngre flickvännen Sofia Ståhl. Hur träffades de? Har PT-Fia barn?


Ikväll gästar krögaren, TV-kocken och kokboksförfattaren Tareq Taylor tv-programmet Hellenius Hörna.

Mycket har minst sagt hänt för Tareq senaste tiden. Inte minst sprudlar kärleken mellan honom och flickvännen Sofia Ståhl. Men vem är hon egentligen, och hur träffades paret?

Vem är Tareq Taylors nya flickvän Sofia Ståhl?

Sofia Ståhl jobbar som personlig tränare, influencer, författare och programledare. Snart släpper hon sin nya bok vid namn "201 hälsohacks – 'lämna disken hångla istället'".

Sofia Ståhl är utbildad inom kost och träning. Sedan september 2019 har hon bloggat på Feminina, dit hon tog sig efter sin blogg på Amelia.

För bara några veckor sedan meddelade Sofia att hon och Tareq kommer börja jobba tillsammans på heltid.

Det innebär att hon lämnar sitt varumärke "PT-Fia" – och paret verkar mer än taggade på vad som komma skall.

Hur gammal är Tareq Taylors flickvän Sofia Ståhl?

Sofia Ståhl är 34 år gammal och född 6 april 1988. Eftersom Tareq Taylor är 53 år blir det en ålderskillnad på 19 år.

Hur träffades Tareq Taylor sin nya flickvän?

Tareq Taylor och Sofia Ståhl programled SVT-programmet "Lyckomaten" tillsammans 2019. Det är också där de träffades och efter tv-programmet åkte de runt och föreläste tillsammans, enligt Metro Mode.

I början av april lanserade Tareq sitt egna vin. På releasefesten dök Sofia upp och i samma veva bekräftades det att de är ett par.

– Det är klart jag är kär! Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, sa Tareq Taylor om Sofia Ståhl till Aftonbladet.

Tareq Taylor skiljde sig från ex-frun

Tareq Taylor höll inne på orden gällande skilsmässan från ex-frun Kristina, 52. Bägge parter ska ha begärt att skilsmässan skulle godkännas utan betänketid i september 2021. På frågan om hur det var att gå igenom en skilsmässa så pass offentligt, svarade Tareq:

– Det där är baksidan på myntet att även det som är jobbigt syns mycket mer än vad man har behov av. Det värsta är inte för mig egentligen eftersom att jag är den som har valt, och fått möjligheten, att bli en offentlig person på det sättet. Det är värre för dem som har valt att inte synas att behöva läsa om saker och ting på alla håll och kanter. Av den anledningen har jag inte pratat om det över huvud taget, säger han i intervjun med Allas.

Har Tareq Taylor barn?

Ja. Tareq Taylor är pappa till dottern Ellen Taylor, 19.

Har Tareq Taylors flickvän Sofia Ståhl barn?

Även Tareq Taylors flickvän Sofia Ståhl är mamma sedan tidigare till Edith, 4. Paret planerar inte att skaffa fler barn.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!