Stockholm

Nattid om gravidkommentarerna: "Bryter på riktigt ner mig.."

Influencern Nattid säger ifrån efter följarnas negativa gravidkommentarer.
Influencern Nattid säger ifrån efter följarnas negativa gravidkommentarer. Foto: Instagram/nattid

Youtubestjärnan Nathalie "Nattid" Danielsson säger ifrån efter att hon mötts av negativa kommentarer kring sin graviditet och mage.


Läs mer

Influencern Nathalie "Nattid" Danielsson följs dagligen av hundratusentals människor. Hon driver en framgångsrik Youtube-kanal och har även skrivit en bok om sitt liv och mobbingen hon utsattes för i skolan. 

På Instagram har Nattid över 309 000 följare och delar med sig av livet. För tillfället är hon på resande fot på Bali med sin pojkvän som ofta syns till på bilder. 

Paret har tidigare i år förlovat sig och även avslöjat att de väntar ett barn tillsammans. Nu går Nattid dock ut med tråkiga nyheter på sin Instagram story efter att hon mötts av kritiska gravidkommentarer. 

Nattid gravid 

Influencern skriver att hon har mötts av en hel del kommentarer kring sin kropp – och främst mage efter att hon delat med sig av graviditeten. 

"Vet ni vad som gör mig riktigt ledsen och vad som får mig tappa det.. Hur ni kommenterar min kropp och mage.. Jag är extremt osäker redan nu, snälla sluta", skriver Nattid och fortsätter: 

"Är det något som får mig sluta uppdatera om graviditeten och visa magen är det detta". 

Nattid meddelar även att hon tar en paus från sociala medier, på grund av följarnas negativa gravidkommentarer. 

"Tar en paus idag från att uppdatera mer för detta bryter på riktigt ner mig. Alla magar ser olika ut, alla graviditeter ser olika ut PUNKT", skriver hon avslutningsvis. 

Influencern nattid säger ifrån efter hon fått kritiska kommentarer. Foto: Instagram/nattid

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.