Bianca Ingrosso tog hjälp av mamma Pernilla Wahlgren för att stalka sin ex-pojkvän
Bianca Ingrosso tog hjälp av mamma Pernilla Wahlgren för att stalka sin ex-pojkvän - Foto: STELLA Pictures / Splash News och STELLA Pictures

Bianca tog hjälp av Pernilla – för att stalka ex-pojkvännen: "Inte bra"

När Bianca Ingrosso fick höra att exet dejtade en annan tjej ville hon hålla koll – och tog därför hjälp av ingen mindre än sin mamma Pernilla Wahlgren.


Att "the it-couple" Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, gjorde slut, för deras typ åttonde gång, detta år har ingen missat.

Nu berättar Bianca, i egna talk-showen "BIANCA", att hon fått hjälp av sin mamma Pernilla Wahlgren, 54, att stalka exet. 

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren stalkar

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren. Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures

– Jag har stalkat mitt ex ska du veta. När vi hade gjort slut, vi har gjort slut väldigt många gånger, så bodde vi grannar. Och då fick jag höra att han var på dejt med en tjej, säger Bianca och syftar på ingen mindre än ex-pojkvännen Phillipe, som under en kortare period bodde granne med Bianca. 

Bianca och Phillipe Cohen relation

Bianca ska då ha kallat in sin mamma Pernilla för att få förstärkning med att stalka ex-pojkvännen. 

– Då sa jag ”mamma, nu är det du och jag som går över till honom och ser om de har tagit sig hem till honom”. Det hade de. Då ställde jag mig på axlarna, tittade in i fönstret. Det var verkligen som på film, berättar Bianca.

– Det var inte bra, man mådde inte bra då, säger hon sedan i showen och skrattar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!