Stockholm

Bingo Rimér om vänskapen med världsstjärnan: "Som en vild lillebror"

Vem är Bingos kändiskompis?
Vem är Bingos kändiskompis?. Foto: Stella Pictures

I podcasten "Nemo möter en vän" berättar nu Bingo Rimér om vänskapen till världsstjärnan.


Läs mer

Bingo Rimér gästade podcasten "Nemo möter en vän" med Nemo Hedén, och där pratades det om allt mellan himmel och jord.

Men en sak som fick en att ivrigt spetsa öronen var när Bingo gick närmare in på den vänskap som han har med en av vår tids största boyband-profiler, nämligen ingen mindre än Nick Carter. Tillsammans har de gjort många hyss ihop, låter det som i alla fall när man lyssnar till Bingos minnen med Nick.

– Det är faktiskt ganska sjukt. Nick Carter ringde mig så fort han landade i Stockholm. När jag var i LA ringde jag honom, säger Bingo när Nemo frågar honom om världsstjärnan. 

Han berättar bland annat om när han var hemma hos Nick första gången för en fotografering, och att det inte alls var vad han hade tänkt sig: 

– Jag kom hem dit, jag var så taggad på det. Jag tänkte att "nu jag har en perfekt inramning för denna fotograferingen, jag har liksom Anine Bing, supersnygg, jag har liksom Nick Carter. Vi åker upp till hans coola Beverly Hills mansion", så där liksom... Nej men alltså, det var som ett radhusvilla i... Jag kunde inte, jag gick runt där, de va den största besvikelsen jag varit med om. 

Men förutom besvikelsen kring Nicks inte så fancy boende, så verkar de varit lite av ett radarpar av rang i barer och på dansgolv under början av 2000-talet. Bingo beskriver Nick som en "vild lillebror". 

Helfestligt ju! 

Bingo och Nick. Foto: Stella Pictures

Nick Carter förlorade nyligen sin bror Aaron Carter

I början av november nåddes vi av den tragiska nyheten att Aaron Carter hade avlidit. Aaron blev endast 34 år gammal. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.