Britney Spears
Britney Spears bilder på Instagram skapar total förvirring. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Totalt kaos efter Britney Spears nakenbilder: "Något är väldigt fel här"

Britney Spears la ut två nakenbilder på Instagram, och till bilderna skrev hon en helt obegriplig text som genast har fått följarna att ana oråd.


I 13 år hade Britney Spears, 40, en förmyndare i form av sin pappa Jamie Spears. Innan Jamie klev in som Britneys förmyndare hade hon drabbats av flera sammanbrott där hon bland annat försökt ta sitt liv och utsatt sina barn för fara.

I november förra året så blev Britney fri från sitt förmyndarskap. Detta efter att hon i domstol berättat om hur hon tvingades uppträda, medicinerades med lithium mot sin vilja och inte fick ta ut sin spiral. Något hon ville göra eftersom hon ville skaffa barn med Sam Asghari. Sedan Britney blev fri från förmyndarskapet har hon gift sig med Sam Asghari.

Britney Spears och Sam Asghari. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har Britney över 40 miljoner följare, och hennes uppdateringar får ofta fansen att undra vad det är som försiggår på hennes sociala medier. Hon varvar nakenvideos och avklädda bilder med dansklipp, citat och anteckningar. Nyligen väckte Britney starka reaktioner då hon hånade artistkollegan Christina Aguilera.

Britney Spears nakenbilder väckte starka reaktioner

Under söndagen la Britney ut två nakenbilder på sig själv från badkaret. Till bilderna skrev Britney en helt obegriplig bildtext om att hon "gillar att suga".

"Jag gillar att suga!!! Aldrig professionella bilder...suga kommer lätt för mig. Fortsätt applådera hora!!!", skrev Britney till bilderna.

Britney Spears la ut en serie bilder på sig själv. Men det var inte så mycket bilderna som skapade kaos hos följarna – det var hennes text till som fick fansen att undra hur det är fatt med stjärnan. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet undrar nu tusentals fans hur det står till med Britney Spears, och flera kommenterar att det kanske inte var så dumt med en förmyndare trots allt. 

Tusentals följare är nu djupt oroade över hennes mående, och kommentarerna väller in: 

"Den gången hon rakade av sig allt hår verkar inte så galet i jämförelse med det här"

"Det här är varför hon behövde en förmyndare"

"Det kommer vara sorgligt ifall något händer henne och allt hennes fans gjorde var att stödja hennes märkliga beteende. Hon har tappat det helt. Så sorgligt"

"Alla som stöttar det här borde skämmas. Något är väldigt fel här. Det är hemskt sorgligt och kommer att leda till ännu en Hollywood-tragedi".

"Världen är skyldiga Jamie Spears en ursäkt".

"Varför bryr sig ingen om henne? Hur kan hon inte ha några vänner som bryr sig?"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.