Influencern blev sugen på pizza – då flög han till Norge
Influencern blev sugen på pizza – då flög han till Norge - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola & Henrik Elvejord Borg/Instagram

Influencern blev sugen på pizza – då flög han till Norge

Influencern Henrik Elvejord Borg blev sugen på lite pizza, då valde han att hoppa på morgonflyget till Oslo. Hans agerande får nu massiv kritik, skriver norska Se og hør.


Influencern Henrik Elvejord Borg får nu massvis med kritik efter att han flög till Norge enbart för att käka pizza, skriver norska Se og hør.

Henrik Elvejord Borg, 27, flyttade till Sverige efter att han hittat kärleken i den svenska influencern Lisa Anckarman, 32. Paret gifte sig i våras och bor tillsammans i Stockholm. 

"Jag bara måste ha en Grandis"

Nu har influencern fått kritik efter att han berättade på Instagram att han saknade något i Norge lite extra mycket.

– I dag kände jag att jag bara måste ha en ”Grandis”, sa Henrik Elvejord Borg på sin Instagram och syftade på pizzan Grandiosa, skriver norska tidningen Se og hör.

– Men jag bor ju i Sverige, så då blir det morgonflyget till Oslo, fortsatte Henrik Elvejord Borg. 

Efter kritiken: "Kan bara lägga mig platt"

Enligt den norska influencern fanns bara den typen av pizza i Norge. Ett uttalande som fått följare att rasa i kommentarsfältet. Han anklagas nu för att inte ta klimathotet på allvar på grund av hans agerande. 

Videon på hans Instagram togs snabbt bort efter kritikstormen och nu möter Henrik Elvejord Borg kritiken.  Enligt honom så åkte han inte enbart till Oslo för att köpa pizza utan han skulle även på ett möte.

– Jag förstår ju reaktionerna när jag tänker på det i efterhand och jag förstår att folk reagerar. Jag kan bara lägga mig platt här och ta med mig det här framöver”, skriver Henrik Elvejord Borg till Aftonbladet som varit i kontakt med honom.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!