Meghan Markle och Prince Harry
Meghan Markle och Prince Harry - Foto: Netflix/Stella Pictures

Efter alla skandaler och skriverier – Netflix släpper dokumentär om Meghan och Harry

Det har stormat rejält kring Meghan Markle och hennes Prins Harry. Skriverierna har avlöst varandra. De har tidigare uttalat sig om det i en intervju med Oprah Winfrey. Men nu släpper även Netflix en dokumentär om det kungliga paret och skandalerna – se trailern här.


Många är de som nyfiket har väntat på att denna dokumentär ska släppas.

"Harry och Meghan" hade en budget på över en miljard svenska kronor, och i dokumentären ska vi få se aldrig tidigare sedda privata filmer och bilder av paret. 

Vi får små smakprov på vad för sorts känsla som antagligen kommer genomsyra hela dokumentären. Redan nu ser vi glimtar av känsloladdade scener där Meghan faller i tårar, och vi hör även prins Harry säga "Jag var tvungen att göra allt för att skydda min familj". 

Meghan Markle och prins Harry har tidigare uttalat sig om skandaler och skriverier i en intervju med Oprah Winfrey, en intervju som sågs av miljontals och blev huvudnyheter över hela världen. 

När är det premiär för dokumentären "Harry och Meghan"? 

Något exakt datum har i skrivande stund inte släppts än. Premiären har redan skjutits upp en gång. 

Tidigare skandaler inom det brittiska kungahuset 

Ja, skandalerna kan tyckas ha avlöst varandra. För de har varit många och pågått under flera decennier. 

Foto: Netflix
  • Prinsessan Dianas död. Vi alla minns prinsessan Diana och de incidenter som tog plats under hennes tid i kungahuset. Det benämns fortfarande som den största skandal som inträffat under drottning Elizabeth II tid. 1992 i december var separationen från prins (numera kung) Charles ett faktum, och åren efter det präglades i stor utsträckning av skvaller, pajkastning och skriverier. Prinsessan Diana dog i en bilkrasch 1997.
Prinsessan Diana var mycket omtyckt av folket. Foto: Stella Pictures
  • Prins Andrew indragen i Epsteinskandalerna. Efter detta var det relativt lugnt fram tills 2019. Då blev bland annat prins Andrew indragen i Epsteinskandalerna.

    Jeffery Epstein är en historia för sig, men han blev anklagad och dömd för pedofilbrott. Jeffery tog sitt liv i sin cell samma år. 

  • Meghan Markles intåg i kungahuset, även kallat "Megxit". 2019 kom även "Megxit". Meghan Markle har under sin tid i det brittiska kungahuset blivit utsatt för rasism och behandlas på ett sätt som fått många att tappa hakan. Detta från kungahuset själv men även från den brittiska pressen. Meghan menar att hon från första stund blev nertystad av kungahuset.

    Meghan Markle säger bland annat i intervjun med Oprah Winfrey: 

    – Alla i min värld fick väldigt tydliga direktiv att inte prata med pressen. Från den stund jag och Harry dejtade så har jag alltid fått sagt till mig att säga "inga kommentarer".

    Hon fortsätter:

    – De var villiga att ljuga för att skydda andra familjemedlemmar. Men de var inte villiga att berätta sanningen för att skydda mig och min man.

    Vad som eventuellt kommer komma fram efter dokumentären får vi helt enkelt invänta och se. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.