Så är det att ha Isabella Löwengrip som chef
Så är det att ha Isabella Löwengrip som chef - Foto: Stella Pictures

Så är Isabella Löwengrip som chef: "Mycket uppoffringar"

Nu går en före detta anställd till Isabella Löwengrip ut på Instagram och berättar om hur tiden som assistent för Isabella var.


Lovisa, en tidigare anställd hos Isabella Löwengrip, har nu gått ut på Instagram via en frågestund och svarat på hur hon ser på sina upplevelser och sin tid med Isabella.

Frågorna haglade in. Frågor som om Isabella var en bra arbetsgivare, och hur hon som tidigare anställd ser på Isabellas, och Löwengrips, krasch. 


En fråga lyder "Vad är bästa lärdomen du tar med dig från tiden med blondinbella?", och Lovisa svarar "Älskar frågan! Vill du briljera så är det mycket uppoffringar..." 

Om man ser till alla Lovisas svar sammantaget, så verkar hon ändå vara nöjd med sin tid på Löwengrip. Lovisa började som hushållerska och nanny, men avancerade sedan och blev planering och ekonomi-assistent. Enligt Lovisa jobbade hon 250%. 

Här kan ni hitta bilder från frågestunden

Tidigare anställda Lovisa tog över Instagramkontot "thelowengriphouse" med tusentals följare

Längst till vänster sitter Lovisa

Vi alla minns eran när Isabella bodde i ett av Lidingös sjukare hus. 2018 köpte Isabella huset för 26,5 miljoner kronor, och när kraschen var ett faktum något år senare sålde hon för 27 miljoner kronor. Bilderna på Instagram var många på det 352 kvadratmeter stora huset. Så pass många att det fick sitt eget Instagramkonto, "thelowengriphouse". Snabbt steg antalet följare till runt 10 000, alla nyfikna på Isabellas lyxiga hem. 


Kontot drevs av Isabellas "Head of House", som då alltså var Lovisa. Som nu har gjort om kontot, rubb och stubb, till sitt privata. Det nya namnet på kontot är nu "lifeoflovinja", och det var där frågestunden ägde rum. 

Enligt Bloggbevakning så kan dock Isabella få kontot nedstängt om hon skulle vilja. Då Bloggbevakning påvisar att det hela strider mot Instagrams användarvillkor. 

Ja, vi får helt enkelt se vad det blir av det hela. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

1 timme sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.