Äntligen är huset klart! Pernilla Wahlgren visar stolt upp sitt färdiga lyxbygge.
Äntligen är huset klart! Pernilla Wahlgren visar stolt upp sitt färdiga lyxbygge. - Foto: Stella Pictures

Se bilderna: Nu visar Pernilla Wahlgren upp sitt färdiga lyxhus

Byggdammet är borta och Pernilla Wahlgrens pampiga hus står färdigt på Lidingö-toppen. Här är de nya bilderna inifrån det magiska huset!


Pernilla Wahlgren 54, har sålt sitt gamla gröna, sköna hus på Lidingö som vi i flera år sett utvändigt och invändigt i serien "Wahlgrens värld".

Efteråt köpte hon ett nytt storslaget hus, även det på Lidingö, och det pampiga huset har byggts på ett berg och är ritat av arkitekten Heidi Mikalsen.

Pernilla Wahlgren har Lidingös drömhus

På Instagram har Pernilla flitigt uppdaterat sina följare om husbygget, och den senaste tiden har sannerligen de sista skruvarna skruvats på plats. Det spännande husprojektet har man även kunnat följa på ett konto helt tillägnat bygget – villa_wahlgren.

Kommentarsfältet till husbilderna har svämmat över med hälsningar som: "Jätteglad för din skull. Så fint du o din familj får det." och "Älskar det och älskar att det du vågar att skapa efter din stil och sticka ut från mängden".

Pernilla Wahlgrens följare har minst sagt imponerats av det storslagna huset och det jätteprojekt som sakta men säkert blivit – Pernillas och Lidingös drömhus! 

Pernilla Wahlgren är redo att flytta in

Under onsdagen stod huset klart och en glad Pernilla Wahlgren poserade i lyxköket och drog gissningsvis en lättnandes suck.

Under husbygget har Pernilla bland annat bott på hotell och i dottern Bianca Ingrossos, 27, lyxvåning på Östermalm i Stockholm. Men nu är den tiden således förbi.

"KÄNSLAN när byggdammet är borta, & hela huset är STÄDAT, redo för inflytt & doftar rent!!! Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv..!", skriver Pernilla på Instagram.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!