Christina Schollin till sjukhus – föll ner för trappan.
Christina Schollin till sjukhus – föll ner för trappan. - Foto: Anders Wiklund/TT och Instagram/christinaschollin

Christina Schollin till sjukhus – föll ner för trappan: "Fruktansvärda smärtor"

Christina Schollin har skadat sig rejält och förts till sjukhus efter att hon ramlat ner för en trappa i Spanien. I väntan på operation stöttas hon av kändiskollegor och följare.


Skådespelerskan och tv-profilen Christina Schollin har många strängar på sin lyra. Hon är bland annat en framgångsrik influenser med över 100 000 följare på Instagram.

Det är inte heller en nyhet att Christinas familj kryllar av talanger. Hon är gift med skådespelaren och sångaren Hans Wahlgren. De har tillsammans sannerligen fått ett gäng talangfulla barn och barnbarn. 

Pernilla WahlgrenNiclas Wahlgren och Linus Wahlgren har alla imponerat med sin musikalitet och sina skådespelarinsatser, medan Pernillas barn Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso gjort sig stora namn som influenser respektive artist. 

Nu har dock vindarna vänt, och Christina har mötts av en rejäl motgång.

Christina Schollin på sjukhus 

Det är på Instagram som Christina nu visar upp bilder där hon befinner sig på sjukhus i Spanien efter att hon har ramlat ner för en trappa och skadat sig.

Kommentarsfältet har svämmat över med kommentarer som peppar Christina, som faktiskt har skadat sig rätt så rejält: 

"Men gudars - stackare!!! Hoppas smärtan ger med sig snart och krya-kramar i mängder", skriver bland annat TV4-profilen Tilde de Paula

"Lilla älskade mamma! Vi ska ta hand om dig när du kommer hem..!!", skriver även dottern Pernilla Wahlgren. 

"Fruktansvärda smärtor"  

Christina förklarar hur olyckan gick till för sina följare via en lång bildtext till Instagram-inlägget. 

"Det som hände mig för 5 dagar sedan här i Spanien: Jag, som verkligen är sååå försiktig när jag går i trappor – snubblade i vår marmor trappa, föll och bröt foten!!", skriver hon och fortsätter: 

"Blev liggande med fruktansvärda smärtor i en halvtimme innan ambulans kom och körde mig till sjukhus."

Hon förklarar vidare att hon väl på plats på sjukhuset fick röntgas och på bilder ser man Christinas gipsade fot. 

Nu är Christina dock hemma från huset i Spanien igen, men skriver att hon har en del problem och nu inväntar att få opereras. 

"Kan inte förflytta mig eller göra någonting annat än att ligga med benet högt – äta smärtstillande och invänta besked om meddelande från SOS International när jag kan få ett flyg hem för att opereras på sjukhus i Sverige."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!