Katrin Zytomierskas skandalfest fick konsekvenser
Katrin Zytomierskas skandalfest fick konsekvenser - Foto: Stella Pictures

Katrin Zytomierska om mötet med socialen efter skandalfesten: "Inte första gången"

Katrin Zytomierskas födelsedagsfest blev en skandal och skapade rubriker världen över. Nu berättar hon om den i "Nemo möter en vän".


Katrin Zytomierska ville slå på stort när hon i år fyllde 45.

Vilket hon också gjorde, men det blev förmodligen något större än vad hon från början hade räknat med. 

Temat för festen var "Pimps n hoes". Något som snabbt upprörde internet och inom loppet av några timmar var skandalen ett faktum. Katrin behövde inte smällen helt själv, det riktades även skarp kritik mot Bingo Rimér, Julia Franzén och Ida Warg. Även folk som uppmuntrat festdeltagarna och deras utklädnad fick sig en känga, där i bland Pernilla Wahlgren

Mer om den kontroversiella festen och konsekvenserna den fick kan du läsa här. 

Nu öppnar Katrin upp om festen och dess efterföljer i "Nemo möter en vän", med Nemo Hedén

Nemo frågar om Katrin och Bingo tacklar dessa typer av situationer olika:

– Han blir ledsen, han bryr sig om vad folk tycker, som kanske de flesta människor, han bryr sig. Han vill folk ska tycka om honom. Det är viktigt för honom att människor vet att han är en god människa. Jag är tvärtom, jag vet att jag är en god människa. 

Men hon erkänner att det har fått sig konsekvenser på andra vis, så som att socialen blev indragen och de kallades till ett möte. Något Katrin och Bingo egentligen hade kommit överens om att inte berätta, men nu gör hon det ändå.

Katrin belyser vikten av att socialen och deras arbete: 

– Jag tyckte bara att det var jättebra. Vi pratade, vi hade ett snack, så fort de träffar och ser sig för, så fattar de ju. Gud, det är inte första gången jag har och göra med socialen. 

Till Aftonbladet säger Katrin att hon har med socialen att göra "lite titt som tätt" och att hon börjar bli "tjenis" med dem. 

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.