Alice Stenlöfs följare reagerar på hennes senaste Instagram inlägg
Alice Stenlöfs följare reagerar på hennes senaste Instagram inlägg - Foto: Stella Pictures

Alice Stenlöfs följare förargade – efter bild på märkesväskan: "Gör om, gör rätt"

Efter den senaste skandalen som skakade om Balenciaga så har många valt att göra sig av med sina skor, väskor, och övriga klädesplagg från märket. Något som inte verkar ha kommit lika självklart för Alice Stenlöf.


Ja, många är de som uttalat sig starkt mot modejätten Balenciagas senaste reklam. Som många ansåg anspelade på barnpornografi, då två små flickor håller upp nallar som har på sig något som liknar bdsm-accessoarer. 

Vi har tidigare rapporterat om när prinsessan Madeleine rasat mot modehuset, i ett inlägg på Instagram skrev hon bland annat "Jag är chockad och upprörd över att barn används i modereklam på ett sexuellt sätt. Användningen av "bondage bears" är en implicit referens till sexualiseringen av barn och pedofilins värld."

Även Kim Kardashian, som kan ses som ett av modejättens ansikten utåt, meddelade att hon nu omprövar sitt samarbete med Balenciaga.

Alice Stenlöfs följare förargade över bilden med väskan från Balenciaga

Efter ett inlägg på Instagram som Alice Stenlöf la upp där man skymtar en Balenciaga-väska, säger nu hennes följare ifrån. 

Som tillhörande text har Alice skrivit "jag borde antagligen sälja denna väska huh", vilket verkar ha retat följarna än mer: 

"Vad intelligent du är som gör en caption av en så fruktansvärd sak"

"Gör om, gör rätt…"

"Wrong timing, wrong caption"

"Elda upp skiten"

Alice har i skrivande stund inte besvarat kommentarerna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!