Anna Book
Anna Books bild skapade stort kaos i kommentarsfältet. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Claudio Bresciani/TT Bild. Bilden är ett montage.

Anna Book i storbråk med följare efter oretuscherad bild: "Tjock, ful och talanglös"

Anna Book la ut en oretuscherad bild på sig själv – något som inte alla följare kunde hantera. Nu har Anna Book tvingats begränsa kommentarsfältet på sin Instagram.


Artisten Anna Toledano Book, 52, har över 50 000 följare på Instagram. Där bjuder hon på en inblick i hennes härliga liv med maken Roberto Toledano, 54. 

Paret bor i Sigtuna, och Anna delar då och då med sig av bilder från familjens hem. Utöver det bjussar hon då och då på populära recept, livsfunderingar och semesterbilder.

Anna Book och maken Roberto Toledano. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna har även gjort en hel del tv i år. Hon har synts i både "Fångarna på Fortet" och discovery+-programmet "Herre på täppan" som leds av Carina Berg.

På Instagram har Anna en förmåga att engagera sina följare – och en bild hon la ut skapade ett sånt kaos i kommentarsfältet att Anna slutligen fick välja att begränsa möjligheterna att kommentera.

Anna Book la ut oretuscherad bild på Instagram

Anna la upp en oretuscherad bild på sig själv utan filter. Till bilden skrev hon en allvarlig vädjan från botten av sitt hjärta.

"Lägger upp en helt nytagen bild istället, från bilen rakt upp och ned UTAN filter, noll redigering för det kan jag inte och anser inte heller att jag behöver Jag vädjar nu ännu en gång snälla! Kan ni inte sluta kommentera mitt utseende som om det är något fel på det? JAG är nöjd, jag är glad för att jag är jag och jag har inga som helst problem med min ålder eller min vikt", skriver Anna till bilden bland annat.

Anna Book. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Anna har tröttnat på personliga påhopp och kränkningar. På Instagram vädjar hon nu till trollen att sluta med näthat och påhopp.

"Snälla, NÄR räcker det? Vad krävs för att nedvärderingar och kränkningar ska ta slut. Fattar ni inte vad ni håller på med? Du är ju du, ni är ju ni, så varför får inte jag vara jag?", skriver Anna Book vidare.

Anna Book i het debatt med följare: "Vad har JAG gjort?"

Annas inlägg väckte starka reaktioner i kommentarsfältet där många av Annas följare rasade mot det hat hon har fått motta. Andra föreslog att Anna skulle ignorera trollen och tiga ihjäl dom – en strategi som Anna skriver att hon förgäves testat. Hundratals kommentarer har rasat in under Annas bild.

Anna hamnade även i heta diskussioner med flera följare som ifrågasatte hennes inlägg. En konversation som Anna hade med en följare slutade med att Anna skrev: "Hur kan du ens skriva som du gör ??? Ser du inte vad jag skriver? Kvinnor ni är alltid värst elaka visste du det? Snälla med all min respekt men skriv inte igen till mig är du vänlig".

I en annan konversation med en följare skrev Anna bland annat: "Vad har JAG gjort förutom att vara tjock, ful och talanglös?"

Del av det svar Anna Book skrev till en följare. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Anna Book gav sig in i diskussioner med flera följare. Här del av ett svar till en följare. Bildkälla: Instagram kommentarsfält

Anna Book stöttas av följarna

Samtidigt möttes Anna av massvis av stöd och pepp från sina följare. "Man blir bara förbannad när man läser om all skit du får utstå", "Folk har inget eget liv. Synd om dom!" och "Avundsjuka! Dom förtjänar inte din uppmärksamhet och energi" var några reaktioner.

Anna har nu begränsat sitt kommentarsfält.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.