18 kändisar som bråkat med varandra
18 kändisar som bråkat med varandra

18 svenska kändisar som bråkat med varandra: "Hon är ett svin"

Det finns en rad kändisar som inte kindpussar varandra på röda mattan. "Hon är ett svin", "Det var djupt obehaglig stämning" och "Jag är i chock" är några av de svenska kändisarnas ord om sina fiender.


Svenska kändisar syns ofta i varandras sällskap, men det finns också de som inte alls kommer överens. Nyheter24 listar några av de infekterade kändisbråken. 

Konflikten mellan Filip Hammar och Micael Bindefeld 

Det var år 2016 som medieprofilen Filip Hammar satte ner foten mot kändisfestfixaren Micael Bindefeld. Filip menade att Bindefeld systematiskt utövade en form av skräckvälde mot sina anställda. 

På Instagram skrev Hammar om hur han träffat en kvinna som jobbat med Bindefeld.

"En gång sade han åt henne 'Lös det här annars strimlar jag dig!!' HUR länge ska det här maktmissbruket få pågå innan nån ryter ifrån? Jag avskyr med hela mitt hjärta när folk bara är trevliga 'on camera'", skrev Hammar.

Året därpå avslöjade Hammar i sin podcast att Bindefeld blockat honom på Instagram.

Filip Hammar och Micael Bindefeld. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning och Leif GW Persson i vinbråk

Sommaren 2019 dominerades av Carolina Gynning och Leif GW Perssons vinbråk. GW dissade Gynnings rosévin som han tyckte smakade "förskräckligt" och "hemskt".

Gynning kontrade med att hon aldrig släppt något rosévin och att det kändes ungefär "lika hett som hans bukfett". Gynning gick sedan ut och bad om ursäkt för att hon kommenterat hans kropp.

Carolina Gynning och Leif GW Persson. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Mia Skäringer uppmanade till bojkott av Katrin Zytomierska

Det var år 2017 som Mia Skäringer uppmanade till bojkott av Katrin Zytomierska. På Instagram hade Katrin skrivit att det var härligt att bo på Östermalm för "där var alla så smala".

– Det enda hon tjatar om är att gå ner i vikt efter sina förlossningar, men nu bor hon ju på Östermalm där alla är så smala och fräscha och därför blir hon motiverad att gå ner ännu mer, sa Mia Skäringer i sin podcast.

Katrin var inte imponerad av Mias ord.

– Jag tycker de är urlarviga. Man kan väl få tycka olika för det första, men att de inte skulle uppfatta en text med glimt i ögat är orimligt, sa Katrin till Hänt om Mias påhopp.

Mia Skäringer uppmanade till bojkott av Katrin Zytomierska. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Charlotte Perrelli i storbråk med Bert Karlsson 

Charlotte Perrelli och Bert Karlsson låg i storbråk under slutet av 90-talet. Enligt Charlotte handlade bråket om att Bert inte ville att Charlotte skulle göra solokarriär. Detta då han ville tjäna pengar på hennes band Wizex.

– Han var så fylld av hat, och han var så arg. Eftersom hans skivbolag stämde mig så blev det ju en extremt tung situation, sa Charlotte i dokumentären "Bert Karlsson – elefanten i folkhemmet".

I "Så mycket bättre" berättade Charlotte att det blev en utdragen process som kom att kosta henne flera miljoner.

Bert och Charlotte har nu dragit ett streck över det hela.

Charlotte Perrelli och Bert Karlsson under gladare tider. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Magdalena Graaf och bråket med Anna Book

I över 10 år har Magdalena Graaf och Anna Book legat i fejd med varandra. Deras bråk började med att Anna och Magdalenas ex-make Magnus Hedman var vänner. Magdalena menar sedan att Anna skulle ha tagit saker som var Magdalenas för att sälja vidare. 

Anna ska även ha kört runt i Magdalenas gamla bil – något som det skrevs spaltmeter om då det begav sig.

"Har haft nog med egen gammal skit att sälja eller ge bort. Så varför inbilla sig att jag skulle behövt hennes skit!?!", skrev Anna i sin blogg för ett par år sedan.

"Hon har har aldrig haft ryggrad nog att säga något till mitt ansikte", fortsatte Anna, något som Nyheter24 skrev om då.

Magdalena Graaf skrev i sin blogg 2018 att hon har förlåtit sin ex-make Hedman, men att hon fortfarande har ett horn i sidan till Anna.

Magdalena Graaf och Anna Book är ännu ovänner. Bildkälla: Stella Pictures, Jonas Ekströmer/ TT Bild

Therese Lindgren om Paolo Roberto: "Jävla äckelgubbe"

Det var förra våren som Paolo Roberto ertappades då han köpte sex av en kvinna på Östermalm i Stockholm. Reaktionerna lät inte vänta på sig – och en av de som såg rött var influencern Thérese Lindgren.

– Äckliga vidriga Paolo Roberto och alla andra som ägnar sig åt att betala för att utnyttja utsatta kvinnors kroppar, sa hon i den tårfyllda videon och fortsatte:

– Stå upp för vad du gör ditt jävla äckel vill jag skrika till den där jävla människan. Din jävla äckelgubbe!

Vad Paolo tycker om Théreses ord vet vi inte.

Therese Lindgren och Paolo Roberto. Bildkälla: Alexander Larsson Vierth/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgrens känga till Gunilla Persson 

Pernilla Wahlgren är inte rädd för att säga vad hon tycker och känner. Få kan väl ha glömt hennes stora filterbråk med Anna Book? Men frågan är om inte det mest spektakulära är hennes infekterade relation med den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson.

I ett blogginlägg med rubriken "Det är skillnad på svin och svin. Vissa kan man äta – Vissa heter Gunilla Persson…" så gick Pernilla år 2012 loss med släggan.

"Jag börjar snart att utveckla ett hat mot denna kvinna som inte är nyttigt för själen…! Jag vill bara hoppa in i rutan och tala om för henne vilken vidrig människa hon är!".

Flera år senare så riktade Pernilla ännu en hård känga mot Gunilla. Gunilla själv sa år 2012 att "om det funnits fungerande lagar i Sverige" så hade hon skickat sin advokat på Pernilla, något som Expressen rapporterade om.

Pernilla Wahlgren och Gunilla Persson är inte direkt sams. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Camilla Läckberg och konflikten med Maria Montazami

Det var år 2013 som författaren Camilla Läckberg inte kunde hålla sig längre. På Instagram skrev Camilla att den svenska Hollywoodfrun Maria Montazami var allt annat än trevlig.

"Maria Montazami behandlar människor på ett helt annat sätt när kamerorna inte är på. För mig blev det en tråkig, men nyttig läxa.... ", skrev Camilla bland annat.

I kvällspressen broderade Camilla ut texten mer, och gav exempel på de gånger Maria skulle ha varit otrevlig mot henne. Under en middag hamnade Maria och Camilla i samma sällskap.

– Det var en djupt obehaglig stämning. Hon var fruktansvärt obehaglig i sitt sätt att vara mot mig. Hon pekade finger åt en i mitt sällskap. Hon svarade knappt på tilltal, var väldigt otrevlig. Inte bara mot mig, men framför allt mot mig, sa Camilla till Expressen då och kallade Maria för en "diva".

Kändiskvinnorna har idag grävt ner stridsyxan och rett ut allt.

Camilla Läckberg och Maria Montazami. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso i bråk med Alexander Bard

Det var sommaren 2020 som Alexander Bard fick sparken från "Talang" där han satt i juryn. Anledningen var hur Bard uttryckt sig om Black Lives Matter. 

Bards "Talang"-kollega Bianca Ingrosso gick öppet ut och kritiserade Bard, och sa att hon inte kommer att sitta i samma jury som honom.

På Twitter kallades Bianca för "hora" av Bard.

"Kom igen, Bianca är uppenbart en hora. Allt hon alltid har gjort är för pengar. Vilket är okej med gamla farbror Alex, eftersom han också har horat när han var ung och behövde pengarna", skrev han. 

Bianca blev chockad av Bards ord.

– Jag är typ i chock. Det är jättetråkigt så klart att han har uttryckt sig så. Jag vet inte... vad säger man när nån kallar en för hora? Det är mer han som får stå för det. Tyvärr är jag van vid att få höra sånt här. Jag tänker bara, han mår väl inte så bra. Gud, sa Bianca till Aftonbladet.

Alexander Bard och Bianca Ingrosso satt tidigare i "Talang"-juryn tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

Läs mer:

Pernilla Wahlgrens ord till Åsa Ingrosso – efter Biancas bild

Filmstjärnorna som har fått sparken: "Hon var omöjlig att jobba med"

Carolina Gynnings ord till Henrik Schyffert efter hans kokainhån: "Fuck you"

De är världens otrevligaste kändisar: "Hon bara skrek"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.