Pernilla Wahlgren, Anna Book och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso kommenterar sin mamma Pernilla Wahlgrens bråk med Anna Book.

Bianca Ingrossos ord till Anna Book efter bråket med Pernilla

Pernilla Wahlgren och Anna Book har hamnat i ett infekterat bråk på Instagram. Nu ger sig Pernillas dotter Bianca Ingrosso in i det hela och sätter ner foten.


Ett stort bråk har blossat upp mellan Anna Book, 49, och Pernilla Wahlgren, 52. Det hela började med att Anna fick kritik för att hon ser så slät ut på sina selfies. Något som flera följare gissar handlar om ett så kallat "snygg-filter" på Instagram.

Detta blev snabbt en vild debatt i Annas kommentarsfält – och en av de som bestämde sig för att göra sin röst hörd var då Pernilla.

”Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det. Vissa av dina bilder har ju ett hitte på-filter som barn mest brukar använda, och det får väl du också använda om du tycker att det är kul", skrev Pernilla och fortsatte:

"Men det är oerhört viktigt att vi också vågar visa oss som vi är ibland, utan filter. Vi som har varit med ett tag måste föregå med gott exempel. Så nästa gång någon påpekar dina dockfilter, svara ingenting om du vill eller säg som det är: Ja, jag har lagt på ett gulligt roligt filter som jag tycker är kul att använda ibland. Det är bättre att svara så än att ljuga och kalla folk för bitterkärringar", skrev Pernilla.

I en kommentar till ett fan på Instagram skriver Anna att hemligheten bakom hennes släta hy är arvsanlag, att hon inte röker, inte började dricka alkohol förrän hon var 30 år och har mycket sex. 

Anna Book chockad efter Pernilla Wahlgrens ord

Anna själv har kommenterat att hennes selfies är suddiga på grund av hennes trasiga mobil. Pernillas kommentar kallar Anna för ett "påhopp".

"Jag vill verkligen inte bråka med nån! Däremot är jag fundersam, lite smått chockad, men än mer ledsen faktiskt...jag undrar vidare VAD Pernilla ville mig? Vad ville hon uppnå med dessa utspelen på min Instagram?!? Jag blev kallad FEG, förnekare, känslig aggressiv och faktiskt lögnare", skrev Anna.

Anna Book blev chockad och ledsen efter Pernilla Wahlgrens ord. Bildkälla: Stella Pictures

Anna har även fått utstå mobbning och hot efter drevet.

"JAG ÄR JU BARA EN NOLLA mot henne och således så borde jag bara gå och dö, hänga mig, försvinna och gärna få stryk med, eftersom JAG TYDLIGEN ÄR EN LÖGNARE", skrev Anna på Instagram.

Bianca Ingrosso skrev meddelande till Anna Book

Efter bråket har Anna även fått mycket pepp och kärlek från sina fans. En av dom är Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 25. 

Bianca skickade först hjärtan till Anna under hennes livesändning. Sedan slängde hon även iväg ett direktmeddelande till Book.

"Hej Anna. Hoppas allt är bra med dig. Menade mina hjärtan på din live. Ingen förtjänar att få skit på sociala medier. Fortsätt vara stark och tack för alla fina minnen hos dig", skrev Bianca.

Anna blev mer än glad för Biancas fina ord och kommenterade det hela: "Tack till alla – men denna värmde lite extra. Tack Bianca Ingrosso, jag uppskattade verkligen detta".

Fint!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!