Tiktok-stjärnan dog under söndagsnatten i en tragisk bilolycka
Tiktok-stjärnan dog under söndagsnatten i en tragisk bilolycka - Foto: Instagram/Stella Pictures

Populära Tiktok-stjärnan död i tragisk olycka

Internet sörjer nu den unga amerikanska Tiktok-stjärnan Alexandra Dulin, som dog i en bilolycka tidigt i söndags.


Alexandra Dulin, 21, dog natten till söndagen i en tragisk bilolycka rapporterar Fox News

Alexandra gick även under namnet Ali Spice på sociala medier, där hon hade en stor skara följare. 919 000 följare på Tiktok, och 90 000 följare på Instagram. 

På väg hem från en utekväll i Orlando, krockade Alexandra och hennes tre medresenärer in i en bil som kom farande i fel körfält, rapporterar Fox 35 Orlando som besökt olycksplatsen och pratat med Alexandras pappa.

Utöver Alexandra avled två till personer i kraschen. En person, som uppges vara Alexandras pojkvän, klarade sig trots allvarliga skador.

Föraren av det andra fordonet smet från platsen, och söks nu av Florida polisen. I nuläget vet man inte om föraren var påverkad av alkohol eller droger. 

Familjen sörjer deras avlidna dotter, Ali Spice, men får inte göra det ifred

Alexandras följare har börjat luska i dödsfallet och försöker hitta den skyldige som fortfarande är på fri fot. Familjen vädjar om att det måste få ett slut, och att de ska överlåta den typen av arbete till Florida polisen. 

Alexandras Tiktok är även numer raderad, något som hennes följare rasar över. Då de menar på att det är hennes livsverk, och en viktig del av bearbetningen i deras sorgearbete. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!